Tisdag

Just nu håller jag på att göra en film i iMovie med bilder ifrån när Paula var här, jag kan ju säga så att det lär ta ett tag, för jag måste ta bort en hel del bilder och ända så att bilderna visas under en kortare tid!


Kommentarer
Postat av: AMANDA FALK

Fin du är!

Sv: Ingen fara för sent svar, mitt är också sent.. hehe.



Vi tycker helt olika där, jag tycker det är bättre om människor får mer pengar i handen och själv får välja vad de ska lägga pengarna på. Det kan inte vara gratis grejer överallt? Vem ska betala för det? Vi, våra skatter? Högra skatter för höginkomstagare som slitet i skolan länge och utbildat sig, no way, då vill ju ingen plugga länge och ingen motiveras! Och det som är problemet, de röd-gröna uppmuntrar inte folk till högutbildning och det tycker jag är fel. För att ett land ska vara framgångsrikt behövs mycket välutbildat folk samt företag (och med höga skatter är det inga företag som vill etablera sig i Sverige). Mycket lägre skatter och mer frihet till befolkningen! Dessutom gynnar låga skatter alla, framförallt låginkomstagarna eftersom ett par tusenlappar är mycket för dem och gör stor skillnad. Okej, nu skulle jag kunna skriva 100 A4 om flera olika valfrågor. Men skattefrågan, jobbfrågan och skolfrågorna tycker jag är de intressantaste är där håller jag verkligen med moderaterna! :D



Men det är sant, moderaterna är inte bästa på alla punkter, vissa partier kan ha andra bra synpunkter också ;-) Det är inte svart eller vitt lixom.



Ha en fortsatt härlig kväll ialallfall!

2010-08-18 @ 21:34:15
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0