Man ska inte tro man ska veta och nu vet jag det.

Jag trodde så mycket mer om dig innan. Jag anpassade mig för jag trodde verkligen du ville, men jag har insett nu, alldeles för sent, men det är bättre än aldrig. Jag orkar inte mer, om du verkligen vill, bevisa det, det räcker inte med uttrycker "Jag har inte tid". För jag vet bättre nu, för om det är någon som inte har tid längre är det jag, jag är glad att jag har växt upp och inte har tid för att analysera detta, jag tror att detta skkulle ha kväckt mig totalt, men istället låter jag det bara rinna iväg, för det är inte jag som ska ringa eller skriva nästa gång, det får du göra, för DU har inte gjort det på ett tag sedan nu, och det är inte såhär man behandlar sina vänner.. Jag orkar inte mer..

kalorier

Nej nu är jag alldeles alvarlig jag är trött på fettet, från och med imorogn så få kalorier som möjligt, det gick bra ända till Kina, bajs på Kina..

Tiden bara rinner iväg...

Tiden bara rinner iväg och det var ett tag sedan jag skrev här sist, mycket har hänt! Jag har börjat jobba riktigt "mycket" (mycket för mig som går i skolan i alla fall) på donken samtidigt som jag har Waynes. Jag har hunnit med att vara sjuk i ca två veckor sedan har jag tagit mig en tripp till Hong Kong, Shanghai och Beijing. Jag och Mathilda har startat vårt företag som heter Sole UF. Om tre veckor tar jag och Emilia till London, resan som har varit bokad i femton hela veckor, tänk jaghar avrit arton i femton hela veckor, har jag tagit nytta av det och användt att jag är arton en enda gång sedan jag fyllde år, nej, endast vid ett bankärende.


HK by night


En kväll i HK - tänk att vi gick i shorts nu är det andra kläder som gäller, tyvärr!

RSS 2.0