Tisdagen den 28 september

I can almost see it. That dream I'm dreaming, but there's a voice inside my head saying you'll never reach it
Every step I'm takin' every move I make feels lost with no direction, my faith is shakin' but I gotta keep tryin'
Gotta keep my head held high there's always gonna be another mountain I'm always gonna wanna make it move always gonna be an uphill battle sometimes I'm gonna have to lose ain't about how fast I get there ain't about what's waitin' on the other side it's the climb the struggles I'm facing the chances I'm taking sometimes might knock me down, but no I'm not breaking I may not know it, but these are the moments that I'm gonna remember most I've just gotta keep goin', and I gotta be strong just keep pushing on, but there's always gonna be another mountain I'm always gonna wanna make it move always gonna be an uphill battle sometimes I'm gonna have to lose ain't about how fast I get there ain't about what's waitin' on the other side it's the climb there's always gonna be another mountain I'm always gonna wanna make it move always gonna be an uphill battle sometimes I'm gonna have to lose ain't about how fast I get there ain't about what's waitin' on the other side it's the climb keep on movin' keep climbin' keep faith baby it's all about, it's all about the climb keep the faith, keep your faith, woah

Förändringar

Hej jag heter Caroline, jag hade kunnat säga att jag inte har något liv, men det har jag, just nu älskar jag det, för att ett jag går på min skola, jag älskar den även om ettorna inte borde vara tilllåtna där speceillt inte när de beter sig som de är tre och inte kan ta det sista av pajen som serveras för att de vill ha av den nya plåten, men jag älskar min skola ändå, för liksom vart får man annars efterrätt som är underbart god och frukt?! Jag jobbar på ett kafé som heter Waynes, ibland behöver jag inte jobba för att det finns för lite saker att göra, men jag trivs att jobba där i alla fall, för att när jag inte hänger på Waynes kan ni numera se mig i kassan på donken, ja numera är det jag som ska le, och säga "Hej och välkommen, vad kan jag hjälpa dig med?" eller "Det blir förtiosju kronor". När jag inte är i skolan eller på Waynes eller på donken så sitter jag barnvakt till två underbara ungar som heter Simon och Alice, ibland blir de lite jobbiga men de är charmiga, sen delar jag ut reklam också, men jag ahr sagt upp mig och kommer endast göra det två gånger till i mitt liv hoppas jag på! Annars lever jag livet på gymmet eller i simbasängen, jag gillar altså att träna! Men utöver detta är jag med mina kompisar, reser, fotograferar, shoppar, lagar mat och studerar som aldrig förr! Ja där har ni mig!



Onsdagen den 22 spetember 2010

Nu funderar jag på att göra något jag i vanliga fall inte brukar göra, ta en tupplur för just nu är jag trött att jag inte riktigt vet vad jag ska göra, har ju trots allt varit vaken sedan sju idag, haft ett prov, en filosofilektion en kaos artad naturlektion ingen ras för att sedan ha spanska i en och en halv timme för att senare springa ner och ha uf i ca en timme, så nu är jag trött, jag ha ringa mer läxor denna veckan men borde städa mitt rum, börja på UF, fixa est verk, ja men som sagt tror jag att jag behöver lite energi? Tror faktiskt att jag hoppar träningen idag fakriskt!


Tisdagen den 21 september

Redan tisdag! Jag sitter just nu med mitt psykologi plugg, har prov imorgon! Men sen är plugget nästan över för denna vecka. Nej nu måste jag fortsätta att plugga om försvarsmekanismer så som projektion och sådant! Kanske blir det bättre uppdatering senare i veckan då jag som sagt inte har så mycket i skolan, men dick måste jag säta mig ner med estetisk verksamhet och lite andra saker inom en snar framtid!


Måndag

Ni vet när man göra lalt förutom att plugga, precis så är jag just nu, jag borde börja organisera och engagera mig lite mer, det är ju trots allt endast ett år kvar, men det är så mycket anant som är roligare än atomen! Men btw så ska jag börja jobba på donken också, me gusta, jag ser det som en möjlighet att få ett bättre CV i framtiden, sa för övrig upp mig ifrån mitt SDR (svensk direkt reklam) -jobb i lördags, vilket kändes väldigt skönt! Jag ska på intro på torsdag på donken och ser faktiskt fram emot det, fösta ska jag bara klara av ett naturkunskap b prov, ett psykologi A prov och en skivstångs träning först! Så nu kom jag precis hem ifrån dansen men skolan, rolgit var det, endast för att jag typ kunde det sista haha , jag kan verkligen inte dansa! Jag måste ta en dusdch, plugga lite natur och sen ska jag sova för börjar tidigit imorgon!


Torsdag

Jag känner mig inte säker i min egen hemort, läs denna artikeln och ni kommer förstå! Usch, det betyder att någon har ormar här :S

Onsdag

Sjuttiofem dagar är inte särskillt långt, det är inte iheller så mycket som kan hända under dessa dagar trodde i alla fall jag förr i tiden! Men nu är det motbevisat! En personlighetsförälndring, prositiv eller negativ, säg vad du vill, men det är mig själv jag snackar om, det är jag som är anurlunda nu än för sjuttiofem dagar sedan, både på gott och på ont. Jag trodde aldrig att jag kunde klara av det, men jag gjorde det, ni vet inte hru stolt jag är över mig själv, det går inte att beskriva med ord, jag kunde bevisa att jag kunde klara mig på egna ben i en otrygg värld där jag stod ensam där jag vågade ta första steget och snacka med människor och bilda relationer, något jag har lärt mig är att jag måste göra det själv även om jag vet att andra inte kommer följa efter mig och göra exakt samma saker som mig, men om jag vill utvecklas som person måste jag göra detta, det känner jag att jag måste göra!

But you've gotta make your own kind of music
sing your own special song,
make your own kind of music even if nobody
else sing along.

Jag har lärt mig att jag inte kan behaga alla i min närhet och det är inte min förlust om vår vänskap inte håller på gund utav att den andra parten anser att jag inte är rätt person att umgås med. Att få säga vad man vill när man vill är något jag har ändrat på mig för jag ville behaga mina nära men jag har bestämt mig att jag har själv den friheten sålänge jag inte kränker någon att göra det, vilket jag inte gör förutom mig själv!



Då var jag tjejen med det fejkade smilet idag är jag tjejen med det riktiga smilet!



Onsdag

Nu sitter jag och pluggar matte c, trevligt huh? Nja, men jag har haft en underbart rolig dag idag så väljer att plugga ikväll! Det blir och kommer förbli dåligt bloggande då jag försöker sätta skolan i första hans sedan jobbet och sedan träningen!




Tisdag

Nu sitter jag och pluggar kemi eller naturkunskap b som det heter nu på gymnasiet! Jag tycker det är komplicerat, väldigt väldgt väldigt kompliserat! Tänkte få dessa instuderingsfrågorna överstökade innan jag läser lite psykologi och pluggar lite matte, det är mycket som ska pluggas!

Måndag

Jag var ju som sagt iväg och simmade med min kuisn, och hon berättade att hon ska till Egypten med hennes familj + några kompisar till dem som jag också känner, jag är mycket AVIS! Riktigt avis, de åker dagen efter vi börjar skolan igen efter jullovet! Men så himla avis jag är!

Bilder ifrån när jag var i Egypten för snart tre år sedan! De två första är ifrån resebyråns hemsida


Måndag

Kan man gilla PC eller kan man gilla PC, kolla vad han som äger skolan och han som tar hand om Kina resan iår precis skickade på FB, visst gillar vi att skolan blir mer och mer datoriserat! ME gusta mucho! Typ 6 veckor kvar tills vi åker, helt sjukt! innan dess ska det hinnas med typ ta en vaccin spruta och plugg, skola i övrigt, uf och massvis med andra saker!


Måndag

Jag måste bara få skriva en sak, eller två saker är det.

1. Jag kan inte hjälpa det men jag tycker det är riktigt äckligt när människor står och spottar, och jag har alltid oturen att stå bredvid människor som spottar, tex när man väntar på bussen eller när man står i någon utomhuskö eller något liknande!

och

2. När människor svär eller jag ser väldigt grova ord, de är säkert inte så grova enligt många men enligt mig är de, jag kan inte riktigt förstå hur man kan använda sig utav dessa ord eller att säga fan och jävlar i vanliga meningar.. Jag är nästan 100% säker på att jag aldrig säger sånna saker i mitt vardagliga språk.


Måndag

Ibland är man helt förvirrad idag var en sådan dag! Jag tänkte ju tränat ett pass nu på kvällen också, men insåg precis att de började klockan sju, jag tänkte att det började vid åtta, det betyder bara att jag tänker ta fram kläder inför imorgon och bädda ner mig i min säng för att läsa lite intek och org&led! Bättre att läsa läxorna idag och sedan knappt ha några läxor under resten av veckan!


Måndag

Nu är jag hemma igen och jag har precis gjort köttfärssås, jag känner mig alltid så duktig när jag lagar mat här hemma och tränar och pluggar på samma dag! Nej, jag kanske borde sätta mig och plugga lite mer snart ska bara få pastavattnet att börja koka först! Ja ikväll får det bli ett medel styrka pass, jag ser fram emot det, vet ni vilken den bästa känslan är? Det är när man är så varm och svettig att svetten rinner ner och mitt hår får lockar, visst det är inte fräscht överhuvud taget men jag älskar det, för då känner man verkigen att man har gjort något, man känner att man lever! 



Att detta fotot är taget för endast en månad sedan är svårt att förstå, så mycket brunare jag var då!
Riktigt fult smile men jag vill visa er hur mycket brunare jag var!

Måndag

Ja inlägget som precis blev publiserat skulle upp på bloggen för en och en halv timme sedan.. Men jag glömde trycka på uppdatera, jag har i alla fall gjort ETT matte tal, och läst ca 5 sidor i min org&led bok.. Man ska kanske fundera ut något som man kan äta idag, vad tycker ni skulle vara gott och äta en måndag som denna? :)


Måndag

Godmorgon på er! Jag är ju ledig som vanligt idag och jag har redan hunnit med en joggingrunda, jag kan inte riktigt förstå för när klockan ringde vid åtta imorse (ja, jag vet att jag är ledig men jag vill inte sova bort hela dagen!!!) så tänkte jag nej jag somnar om sedan kom en annan sida fram av mig och jag tog mig i kragen och tog på mig träningskäder sen sprang jag, fort gick det! Men sen kom hållen (heter det så?). Nu ska jag plugga i två timmar innna jag sticker till gymmet en snabbis innan jag tar bussen till min kusin för idag SKA vi simma!


Söndag

Trevligt att jag startade denna bloggen för cirka två månader sedan och jag har snart skrivit trehundra inlägg..


Söndag

Tänkte att jag kunde visa mitt schema, jag vet inte om det är ett bra eller mindre bra schema haha, dock har jag inte est verk på torsdagar utan på måndagkvällar (?) klockan 20.00 inne i Malmö?! Nej jag vet inte och han vägrar svara på mina mejl, jag vet inte vad jag ska göra! Har ni något tips?


Söndag

Har ni någonsång kännt att ni har för många valmöjligheter? Men att vilket val ni än väljer måste ni engagera er och lägga ner mycket tid på just det valet? Så känner i alla fall jag just nu angående vad jag ska göra efter studenten, jag har några alternativ, det känns som jag inte kan bestämma mig, för jag vill allt lika mycket! Men just nu är mina tankar, söka in på ekonomiutbildningen/någon annan möjlig utbildning nu till hösten och se om jag kommer in eller inte, sen söka till Fritidsresors utbildning i september/nu i vår, och sen får vi se vad som händer med dessa två annars så får vi se vad vi kan göra, men jag vet att jag inte ska sätta upp för stora drömmar angående detta för att jag vet hur besviken jag kommer bli om det inte blir så som jag vill!

Här är några av de sakerna jag funderar på att göra om ca ett år!

- Plugga vidare
- Åka som Au pair
- Börja jobba på tex Fritidsresor
- Åka runt i USA och hälsa på bekanta och vänner
- Jobba
- Resa

Lördag



Nu ska ni få läsa mina ytliga tankar, sitter och funderar på om jag ska lägga pengarna på en Marc by Marc Jacobs inom en snar framtid i och med att de inte är sjukt dyr, visst den kostar lite pengar, men om jag jobbar och sparar mina pengar kan jag kanske införskaffa mig den när jag är i Kina, men å andra sidan har jag alltid önskat mig en Mullbery väska, så nu är det tufft.. Vad tror ni och tycker ni? :)


Lördag

Jag tänkte återgå till min säng väldigt snart, sitter och tänker på om jag ska äta upp glassen som ligger i kylen eller inte hmm.. Men på tal om något annat snackade med mamma om att jag tänkte ta mig en tripp till USA nästa år, hon lät väldigt positiv, fast sen så la hon kommentaren

- Då får du väl hoppas på att de fortfarande lever där borta i N.Y

Ja för att de som vi känner som bor där är ju typ 70- +are, men ett år klarar de väl av eller?  Vi får se, sak be morfar om hennes e-mail.



Det känns just nu som om jag är mig själv, kanske inte till 110%, endast när jag träffar nya personer känner jag mig som mig själv, öppen och glad, jag tror och hoppas på att de nya personern ajag har lärt känna under det senaste halvåret har fått den uppfattningen av mig, för jag har bara lärt mig en sak nu efter flera års motgångar, att man inte ska analysera något, allt känns bara meningslöst om man analyserar allt, men ska bara låta saker och ting vara, men man ska ändå vara strukturerad och ha koll på läget, inte vifta bort för stora saker och ting..


Lördag

Nu sitter jag här nyvaken och allt, känner fortfarande att jag inte är 100% frisk, för jobbade endast mellan 13.00 och 17.30 idag, men febern gjorde sig påmind och förkylningen ville inte ge sig, så när jag kom hem stupade jag i säng och sovit sedan dess, känns underbart men vet ni vad jag har ett varannan-helg-jobb nu, helt underbart! Jag är glad att jag kommer att jobba på Entré och inte innei stan men sak nog inte säga för mycket för tidigt! Men nu håller jag tummarna inför veckan att donken ringer mig och vill anställa mig som varannan-helg-jobberska, men man kan ju alltid drömma!

Torsdag



Jag vet inte om jag har berättat det innan men jag är riktigt rugen på att flyga iväg till USA, jag har som sagt kontakter både i N.Y och i California, hur härligt hade det inte varit att bara ta flyget dit hälsa på människorna jag känner över jul och nyår, liksom ett break från vardagen liksom, men jag kommer deffenitivt att göra det till sommaren om jag inte ska bli reseledare, så USA here I come!




Torsdag


Torsdag

Så nu är jag tillbaka efter ytterliggare lite sims spelande, lite städande och en dusch. Nu hade jag tänkt att läsa min läxa som jag har i internationell ekonomi, för jag vill och ska till skolan imorgon, missade som sagt två lektioner idag matte (det hade visst varit kaotiskt på lektionen, vilket inte händer så ofta i vår klass men när det väl händer vill man inte vara där) och psykologi, de snackade om drömmar, så det var synd att jag inte var där. Imorgon har jag danska, organisation & ledarskap och internationell ekonomi, det ska bli nice!


Torsdag

Det är redan torsdag, är inte det gansak sjukt?! Jag har varit hemma hela dagen, hade feber i morse när jag åt min underbara brunch, det är det konstiga med mig, när jag är sjuk kan jag äta hur mycket som helst! Sen började jag sortera tidningar, gamla VR-nummer från 2007 kastades och sidor revs ut, nu är det lite mer städat på mitt rum, tänkte egentligen ta mig till biblioteket och lämna tillbaka några böcker men orkade inte, dammsugt mitt golv också, funderar på att ta en långdusch nu, med ansiktsmask och fotbad.. BTW så spelade jag sims 3 idag också, haha, det fungerade aldrig på min pc dator förra sommaren så kom och tänka på det i somras så testade på min mac och då fungerade den utmärkt!


Onsdag

Nu har jag gått och blivit sjuk, jag som aldrig blir sjuk, men jag lovar er att det har något att göra med vaccinet jag tog igår! Om jag inte skulle vara sjuk så skulle jag ut och springa imorgonbitti men nu hoppar vi det och istället pluggar vi och tar en brunch här hemma, nice! Börjar ju inte förens 11.55, det är härligt!


Tisdag

Någon som har något förslag på någon bra app till iPoden? :)

Tisdag


Tisdag

Haha, skratta på nu, jag bjuder på den! Tänkte bara visa er att som sagt ogillar jag mina tänder jättemycket och tog därför en fin bild på den precis för att visa hur snea de är!


Tisdag

Så nu blev det redan tidag och numera den längsta dagen i skolan i och med att jag börjat tjugo över åtta! Men den är faktiskt helt okej då jag slutar 14.25 dock har jag en håltimme på två timmar så hade kunnat få sluta vid tolv istället! Men idag ska jag vaccierna mig på vår håltimme inne i stan för hepatip B, har redan tagit A, så idag får det bli B nu i och med att vi ska till Kina och 6 veckor!

Måndag

God kväll nu ska jag sova! Som sagt denna bloggen kommer snart bli oskriven, prioriterar andra saker numera, vi får se om det gör mig till en bättre person, dock borde matten ha prioriteras idag, har endast gjort 17 tal och tanken avr att jag skulle ha gjort tre gånger så många! nu ska jag sova! Adeo!

Söndag

Nu håller jag på med min spanska läxa, men det är så himla svårt!

Ella es morena, bastante alta u delgada. Ella es agradable, divertida, amable y sociable. Tiene azules y verdes ojos. Ella tiene largo, liso y moreno pelo. Ella es mi amiga de Barcelona, Paula


Nu ska jag bara skriva två till sånna, ja detta går bra detta, eller inte!

Lördag

Följ min blogg med bloglovin

Lördag

Hej på er!
Det var ett tag sedan jag bloggade och vet ni vad idag har jag gjobbat och tjänat penagr på riktigt, jag trodde aldrig att jag skulle kunna göra det och det var jätteroligt när det blev stressigt fick jag istället adrenalin och blev glad och ännu mer taggad nu hoppas jag att jag kan ro hem jobbet!


Fredag

Goddag på er, nu sitter jag och väntaer på min näst sita lektion för idag - internationell ekonomi, jag ser faktiskt fram emot det men ahr en timems håltimme efter det, inte lika roligt!

Torsdag

Hemsk bild på mig, men vi träffade faktiskt Isabella Löwengrip aka Blondinbella på Bik Bok idag, Bella hade på sig klackar och ändå var vi lika långa!
från höger Mathilda, jag, Bella och Lisa!

Torsdag

Här kommer en ännu mer suddig bild på dagens outfit!


Chinos Cubus
Linne JC
T-shirt H&M
Kofta H&M
Jacka Lindex
Sjal H&M
Väska DKNY

Torsdag

Jag visade aldrig er min outfit igår, så här kommer den!


Suddig bild, men ni överlever nog!

Linne H&M
Piké Lacost
Kjol A&F
Svarta strumpbyxor Calvin Klein
Kofta Mango

Torsdag

Godmorgon på er! Idag är det som sagt torsdag det vill säga att jag har två lektioner psykologi och matte c, detta kommer gå utmärkt.. Sedan ska jag se till att hinna med två bussen hem så jag kan träna och sedan sätta mig på bussen in till Malmö igen för ikväll ska jag, Mathilda och Lisa på en VR-mingelkväll på Bik Bok! Men jag börjar ju inte förens tolv så nu funderar jag på att krypa ner i sängen igen för att fortsätta att läsa i min bok! BTW så känner man att hösten är här på riktigt!

Onsdag

Jag känner att bloggen kommer att vara lite sämre uppdaterad numera, nu ska jag vara duktig och gå coh kolla på en film så jag inte går och lägger mig så himla sent även om jag börjar vid tolv imorgon!



Koftan jag köpte men senare lämnade tillbaka för att den fällde så mycket, men snygg var den i alla fall!

Onsdag

Jag hade ju som sagt spanska för första gången på fyra år idag! De första 5 minuterna trodde jag att jag skulle dö och fattde inget, jag läser spanska 2 för att jag har redan läst spanska mellan 6:an och höstterminen i åttan, men sedan förstod jag vad Ana sa! Så lycklig jag blev klart att jag inte förstod alla ord men jag förstod! Och som den underbara läraren hon sägs vara så spelade hon denna låten i slutet av lektionen, (jag och Paula lyssnade på den väääldigt mycket förra året när jag var i Barcelona!)






Onsdag

Jag ger upp med det där som har emd bloggning ifrån ipoden, det misslyckas bara! Men aja, nu är jag hemma jag har lyckats att plugga lite (läs läst ett helt kapitel i psykologiboken och gjort max tre tal dock var det a-e), fått en arbetsintervju och bakat maränger på för lite socker! Nu sitter jag och läser jag lite i en bok som börjar bli lite bättre än vad jag trodde att den var ifrån början! 


Onsdag


Jag vill ha ett nytt objektiv till min kamera, btw bilden är ifrån foto rundan i måndags!

Onsdag

God morgon på er! Idag är jag lite besviken på mig själv! Jag täntke simma vid halv sju men valde att somna om, tänkte istället springa men istället vaknade jag vid halv åtta och ladade pannkakor till min bror och åt då också. Så har inte sprungit, men har plockat undan i köket bytt kläder flera gånger, ändra frisyr flera gånger, och pluggat ytters lite spanska.. Nu ska jag snart ta bussen, jag håller timmarna att jag hinner till min lektion, håll tummarna ni också!


RSS 2.0