Lördag

Godnatt nu ska jag sova! Det är läskigt att gå och lägga sig när man är ensam hemma, det är de sämsta med att vara ensam hemma, och jag vet inte var Smulan är, hon brukar hjälpa mig och vara min vaktkatt (eller hon somnar och snarkar, men det är bättre än att somna själv!)


Lördag

Nu får ni ett bild regn ifrån Photo Booth, här kommer alla möjliga sorters bilder!

Sånna här glasögon ska jag nog köpa eller inte, haha, min lilla kusin Maja (10 år) glömde kvar ett par solglasögon här när hon var hät sist!

 

En gång hade jag långt hår och hade Samhälle B i skolan, såhär intressant var det, eller inte..

En gång skulle jag och Emilia införskaffa oss lite danska varor, sen blev tågen inställda och jag var uttråkad

En gång hade min lillebror och min familj varit i Sälen i en hel vecka utan mig och då var vi tvugna att ha en filmkväll i min säng

En gång var jag i Växjö hos Emilia när hon skev prov hängde jag lite framför min dator i hennes kök i min nya solglasögon

En gång var jag sjuk, då satt jag och pluggade matte i vårt uterum när det regnade och alla på min skola var på en föreläsning.

En dag hämtade jag mina och Paulas tågbiljetter till Stockholm

En morgon tog jag ett kort precis när jag vaknade

En dag var jag typ först i skolan för mina bussar går ju såååå "ofta"


Lördag

Här vill jag jobba när jag bli stor! På Copenhagen Airport, eller Københavns Lufthavn som det heter på danska

Lördag

Engang da jeg var 16 var jeg i byen, der ikke sove.
Jeg kiggede på mange skyskrabere (?) og jeg havde det ikke sereligt sjov fordi det var meget kold i New York når jeg var der.


Lördag




Lördag

Goskväll på er! Nu sitter jag hr hemma fortfarnde helt själv! Mina föräldrar har aldtiså inte kommit hem än, förvånande, enligt min kusin var de fortfarande kvar i Helsingborg. Ikväll har jag hunnit att se en Johan Falk film, städat mitt rum, ätit popcorn och nu fiunderar jag på att måla mina naglar innan jag ska gå och lägga mig, tänte för en gångs skull gå och lägga mig tidigt idag för att kunna gå upp tidigt imorgonbitti och få saker och ting gjorda!


Det var ganska skönt/mysigt att sitta på vår nya uteplats med sitt täcke och kolla på film!

Lördag


Lördag

Nu har min familj åkt, skönt,d et är helt tyst i hela huset förutom att jag hör ett flyghplan flyga utanför mitt fönster och att jag sitter och skriver på min dator.. Ikväll hade jag tänkt att ta det über lugnt, jag borde fixa något att äta, det är typ det största problemet jag har idag, jag fick pengar så jag kunde beställa något men under de senaste veckorna har jag verkligen ätit lika mycket skräpmat som jag har gjort under den resterande delen av året, mycekt dåligt. Men njag hade tänkt att kolla på någon film och äta popcorn, inte så jätteonyttigt, men jag hade behövt ha någon som kom hit för vi har en sådan OBH nordic popcornsmasskin och det blir alltd sjukt mycket popcorn. Nu ska jag städa mitt rum och lyssna på musik :)


Hej jag heter Caroline och jag är rädd för Svampbob Fyrkant!

Lördag

Det finns ställen man saknar, för över 750 dagar har gått, två händelserika år där allt mellan himmel och gjord har hänt. Det finnt inte en enda dag som jag ångrar att jag åkte dit, tanken på att mina föräldrar skulle ha lyssnat på mig och avbokat resan skulle nu i efterhand vara en katastrofaliks händelse, för så mycket som hände udner de knappt fyra veckorna där borta i Kaliforninen. Saknade är stor och jag som skulle komma ihåg allt som hände där börjar få mer och mer minnesluckor, det är tragiskt, mn jag vet att det var underbart!



Lördag

Nu ligger jag och Annie och kollar på Step Up, jag trodde att jag aldrig hade sett den, men det har jag visst gjort. Ikväll skulle vi nog till Helsingborg tillsammans med los padres (våra föräldar?), men jag är ganska död efter en dag som denna, så sa nog stanna hemma om de andra åker, måste ut och power walka lite idag, sen är min säng ganska skön har jag komit fram till, liksom det är jättelätt att somna i den, bara så att ni vet..



Lördag

Jag önskar att jag var rik, någogn gång i mitt liv ska jag äga minst tre saker på min önskelista, men jag har inte direkt 14 000 kronor i bakfickan tyvärr, men någon gång borde jag ju ha det eller hur?


Lördag

Ja nu är det redan lördag iden, tiden abra rusar iväg. Igår fredag åkte vi och lämnade Paula på Kastrup, nu är hon hemma i varma Barcelona, jag har faktiskt haft gansak roligt när hon har varit här! Morfar hängde med och lämnade henne på Katsrup, sen åkte vi och hämtade Gärd, när vi kom hem igen föreslog pappa en tur till Ullared, så vi satte oss i bilen till Center Syd, åt snabbt, träffade Elin, ringde till Annie, åkte hem till Annie, hämtade henne ochs en satt vi där i bilen påväg till Ullared, vi drog alla tänkbara citat ifrån serien Ullared, jag har dock inte sett den, men hur kan man missa "Det går inte" och massa andra citat. Vi kom fram och folk var där allt! hittade lite småsaker och min lillebror ville att jag skulle komma till tv-serierna och välja ut en, jag valde Sex And The City, för jag fyller år på tisdag. Shoppade lite till, senda satte vi oss och åt innan vi styrde tillbaka till skåneland och till Galloppvägen för att lämna av Annie. Det var min gårdag, hann också med en power walk med Jonas och sedan lite sällskapsspel där han vann..

Torsdag



Torsdag

Hej, jag heter Caroline och jag borde röra på mig istället för att äta, idag insåg jag att det ä 100 kalorier i ett glas sprite, det tar 7 minuter att pringa bort de kalorinerna på gymmet, kanske borde hänga där ganska mycket efter Paula har åkt hem.. Hej jag heter Caoline, jag gillar inte min kropp och har alltid haft komplex för den, från och med imorogn när gymmet öppnar på kvällen igen ska det bli min bästa vän, tja deal? Yes sir!


Hej jag heter Caroline jag vill också vara lika vacker som Kirsten Dunst

Torsdag

Idag är det torsdag! just nu borde jag typ måla naglarna, leta reda på min kamera, föraöver bilder till en dvd och lite andra saker, men just nu sitter jag och tramsar lite på Photo Booth, ett smakprov kanske?


Torsdag

Avskedsfest/invigning av vår nya trätrall nu då!


Torsdag


Seni özledim

Torsdag

Det känns som om denna somamren har på många sätt fått mig att förstå väldigt många saker, saker som borde vara självklara att förstå. Men bättre sent än aldrig. Jag läste precis en text på en blogg, den handlade om ett par som firar sin ett årsdag idag, grejen är det att killen det handlade om går i min förra klass, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men killen var i alla fall enligt mig ganska jobbig, han fick mig att ramla så jag svimmade en gång och nästan bröt armen, ni kanske förstår min irritation på denna killen, han höll på att vara allmänt jobbig mot mig under hela året i min förra klass, endaste gången vi kunde ha en normal konversation var på en klassfest där alkohol var inblandat, men det jag skulle komma fram till, det fantastiska med denna världen att det finns någon för alla.. Jag var bara tvungena tt säga det..


Klockren!



Torsdag

Senare i dag hade jag tänkt att ladda upp lite bilder om vad som har hänt de senaste dagarna, men jag tänkte bara berätta lite kuriosa, om en sak jag kom och tänka på idag när jag åkte hem ifrån mina kusiner. Mina kusiner har alltid bott på samma ställe, altså på ungefär samma geografiska plats i femton år. Jag har därför åkt samma väg hem till dem ganska många gånger om man säger så, vägen består av ca 60% motorväg och jag vet inte varför jag tänker så men varje gång vi kör på botorvägen tänekr jag alltid att jag kommer dö, jag är itne rädd, men det är något undermedvetet som säger att jag ska vara med i en bilolycka, det är ganska tragiskt att jag har sånna tankar, men sånt är livet ibland. Nu sk jag kolla klart på Snabba Cash tror jag eller johan Falk, vi får se!



Onsdag

Idag har jag varit på Ven, bilder kommer senare! nu sitter jag i mina kusiners kök och gör ingeting. är dock väldigt mätt för vi åt precis och vväldigt trött, så går det när man sätter klockan på fem istället för åtta, det är inte första gången det har hänt..  

Tisdag

Nämn något som gjorde dig glad igår: Min söta kusin Erik
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Hade mina fötter i ett fotbad
Det sista du sa högt: I’m use to do it now during the summer (helt fel engelska kanske, men jag är sämst på det)
Det senaste någon sa till dig: It looks like the old ladies!
Vad har du druckit idag: Vatten
Vad var det senaste du åt: En macka som jag rostade med Bregott, tomat och pepper på
Vad var det senaste du köpte: En kofta inne på Mango
Vad är det för färg på din ytterdörr: Träfärgad? Fast vi har en vit också..
Vad är det för väder hos dig nu: Sol med lite moln
Godaste glassmaken: Typ solero :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, jag vet inte
Sover du tungt: Öh ja haha, fast ibland sover jag jätte lätt också
Drömmer du mardrömmar: Ja, tyvärr nästan varje natt
Trivs du med ditt jobb: Jag har inget om man inte räknar med reklamen, och det är ju lite si och så med det..
Favoritklädsel: Typ jeans och shorta eller någon fin topp till!
Favoritlåt just nu: Från och med Du - Oskar Linnros
Vad ser du om du tittar till höger: Min dörr och min byrå
Vad gör dig glad just nu: Att ikväll kommer Emilia!
Vad ska du göra härnäst: Jag ska äta snart och sen ska vi ner till stranden
Höger eller vänsterhänt: Beror på vad jag ska göra, men oftast höger
Humör just nu: Jag har tråkigt..
Favoritgodis: Sånna små ovalformade godisar från Haribo, de kallas Kastanjer
Kläder just nu: Bikini från Stadium och H&M och en gammal klänning från H&M
Sommarplaner: Fyller år om en vecka, Växjö, kasnke Öland, åka till Halmstad, åka till Mellby och kanske åka på någon mer semester..
Hur många kuddar sover du med: Tre haha, men brukar krypa längre ner i min säng så jag bara använder en eller inga haha
Spelar du något instrument: Nej, spelade tvärflöjt en gång eller en och en halv termin men nej, kan lite piano och lite gitarr..
Morgon eller nattmänniska: Jag gilalr att gå upp tidigt, men jag är ganska duktig på att göra ingeting på nätterna och därför går jag och lägger mig sent

Vad är viktigast för dig: Att man ska må bra med de personerna man umgås med dagligen
Är du kittlig: Om jag är, för kittlig tyvärr
Snarkar du:
Haha, ibland tror jag, men mina kompisar/familj säger att jag inte gör det
Stjärntecken: Lejon, skulle egentligen vara Jungfru
Äckligaste insekten: Hm, vet inte vad de heter men ni vet de myrorna med vingar
Längtar du mest efter just nu: Att Emilia ska komma och att jag ska få åka till Växjö på måndag

Tisdag

Jag vet jag låter jättetaskig nu, vilket jag har gjort de senaste dagarna, men jag är uttråkad, riktigt uttråkad! Hon lyssnar på dålig musik också, och högt, tvärtemot vad jag brukar göra, jag lyssnar på John Mayer sådär tyst att man knappt kan höra vad han sjunger för jag föredrar det! Men idag sak vi till stranden även om jag inte tycker om den. Jag sitter just nu med mina fötter i fotbad, de mår numera inte så bra efter allt walkande i gladiatorsandaler och eller flipflops.

Det är inte ofta jag säger att jag älskar någon, men Erik har blivit mer och mer som min egen lillebror på sistonde och jag vill inte att något ont ska hända honom, för jag älskar honom min lille söta Etik (När han var liten kunde han inte säga Erik då sa han att han hette Etik) kusin!

Måndag

Jag vaknade precis! Jag lär få sitta här ett tag i och med att jag vet att Paula sover jätte länge dock tror jag att Annie kommer vakna snart! Igår hoppades vi på fint väder och det ser faktiskt ut som om det kan vara varmt här solen skiner i alla fall och det är blå himel, det betyder att jag ska göra mitt premiär dopp (nu när poolen är klar) idag i mina kusiners pool..

Söndag

Just nu sitter jag i en soffa hos mina kusiner, dock är bara Annie hemma, Agge, min faster och henens sambo som hon är förlovad med är just nu i Sydafrika och mina andra tre kusiner är hemma hos sin pappa. Men ikväll ska vi sova i Annies lägenhet som vanligt, haha. Vi har kollat på Confessions Of A Shopaholic, jag blev väldigt besviken, den var inte alls som boken elelr som böckerna.

Söndag

Vi går varandra på nerverna, vilket vi gjorde sista veckan i Barcelona förra året också, jag vill ha nästa vecka igen här och nu för jag ska åke till Växjö då, jag längtar, jag fyller 18 då också, men det är bara något litet som händer för om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte om att jag fyller år för jag tänker överge Skåne sådär dagarna runt min födelsedag, för jag får ju bestämma sånt själv då! Desutom ska mamma jobba och det slutar alltid med att vi bråkar på min födelsedag så jag vill för första gången i mitt liv inte bråka med någon på min födelsedag!


Lördag

I will be like a muffin!

 

Paulas kommentar om att om hon någongång skulle klippa av sitt hår!



Lördag

Oj vet ni hur mycket människor kan förändras? Det är helt sjuk! Själv har jag inte förändrats så mycket.


Lördag

Lejonet

23/7-23/8

Du saknar dina vardagsrutiner en aning. Lördagen blir spännande, omväxlande och en smula stressig.

 

Tack aftonbladet, ni breskrev precis vad jag kände om denna lördagen! Kasnke borde kolla in där lite mera, jag saknar mina rutiner! Jag vill gå och träna på F&S, jag vill sitta i min säng och kolla på film eller svenska meningslösa tv-program, jag vill kunna göra vad jag vill som jag brukar kunna. Jag har kännt mig stressad över hur vi skulle hinna med bussen, hur jag skulle hinna all reklam hur jag skulle städa mitt rum och hur jag skulle hinna fixa mig innan farfar och Sonja kom. Visst var den omväxlande, jag hittade nya ställen att gå på i Lund och ja det var väl det mest oväxlande som hände idag + att Jonas fixk sin BMX, omg vad han är bortskämd!


Lördag

Hey, it’s waiting off for you all night
Just to see that you got home alright
Love, it comes and goes from town to town
If you stand up you’re gonna hit the ground
When it finds you, and it’s going to too


Lördag



You're beautiful, You're beautiful,
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do
'Cause I'll never be with you.


Livet är konstigt iblan, för jag trodde verkligen att jag aldrig skulle se dig igen..

Lördag

God eftermiddag! Nu har jag precis fikat med mamma, pappa, morfar, Paula, Jonas och Erik. Om en timme kommer farfar och Sonja, min Sonja, jag vet aldrig hur jag sak förklara vem hon är så det blir lättast med att det är min Sonja, för att min farmor dog när jag endast var tio år (jag kände mig så stor och vuxen när hon gick bort). Jag vet inte riktigt hur det är/var men tror att farfar och farmor kände Sonja och henens man innan, sen dog min farmor och Sonjas man, jag kan ju berätta att jag inte gillade Sonja i början för att första sommaren min farfar och SOnja spenderade tillsammans var sommaren när jag fyllde tio, vi hade kommit hem från Thailand samma morgon som min födelsedag och när jag kom hem var alla arga och sura på varandra för vi var inställda på det thailändska dygnet, jag fick en katt den dagen men jag kommer ihåg att även om mina kusiner och min mormor och morfar var hemma hos mig så saknades någon, min farfar, han kunde inte vara där för han var tvungen att följa med Sonja på hennes sons bröllop vilket var samma dag som min födelsedag, men jag kan ju berätta att Sonja har så många gånger bevisat hur grym hon är som människa sedan den dagen! (oj en sån här lång text skulle det inte bli, det bara råkade att bli så, nu ska jag skriva ett mejl till min Gerd för jag tror att det kommer bli min Gerd i framtiden, morfars nya)

Här får ni en bild på lillebroren kanske inte den bästa men ändå




Lördag

Jag sitter och diskuterar med Emilia om framtiden, hur man tanker och drömmar. Det är svårt att förklara hur glad jag är för att jag ahr träffat Emilia, för jag ör glad att vi träffades på det sättet som vi gjorde, genom en språkresa till USA, om jag ska vara ärlig tor jag inte att vi skulle ha snackat så mycket med varandra annars, kasnke hade vi gjort det kanske inte, inte för att jag inte hade velat gjort det. Men vi är så olika som personer men ändå känns det som om vi ahr våra djupa tankar som något som är gemensamt, detta kasnke låter konstigt, men ni vill inte veta hur många gånger Emilia har "räddat" mig, Emilia och Växjö har varit som en fristad för mig eller vad det heter. Där jag hade kunant slappna av där jag har kunnat släppa allt som ahr med verkligheten att göra tills den följde med mig hem, det funkade inte och nu är det precis som det ska vara!



Fredag

Nu är jag slut har varit innei stan idag! Tänkte visa mina shoppingköp sen också, jag köpte saker för ca 450 kr som egentligen skulle ha kostat 3500 kronor hur sjukt är inte det? :O



Jag sak försöak rensa i min garderob nu, måste hitta på en bra lösning så att jag kan få plats med ALLA mina kläder på ett och samma ställe för nu har jag min byrå på mitt rum, mina träningskläder nere i källaren, sommar/vinterkläder i en flyttlåda, lite skor i hallen och lite skor i källaren och klänningar/skojorot i garderoben i hallen och sen lite mer saker som måste hängas nere i källaren, nej nu ska jag försöka komma på en bra lösning!! För jag ska kanske få hela ovanvåningen helt själv!

Torsdag

Ser ni jag har börjat läsa en bok på danska, mitt mål i början av sommaren var att läsa ut alla Stieg Larsson böckerna, men jag gillade inte den första så mycket så att jag kände att jag klarade av att läsa två till, sen kom jag på idéen att läsa alla harry potter böckerna som barn, fyller ju arton om typ vet inte nästa vecka igen men jaja, men de avr inte iheller roliga så nu ska jag försöka läsa alla shoppaholic böckerna har en eller två kvar men när vi var i Helsingør igår hittade jag Djävulen bär Prada på danska så nu ska jag föröska läsa den, har lycakts lläsa 16 sidor bara typ över 500 kvar haha..

Haha jag ser helt galen ut, jag känner mig galen också så haha


Torsdag

Jaja, nu får bloggen vara såhär! Vet ni vad, jag ska alltid tacka mig själv att jag inte har tagit bart min bdb för idag firar jag och min 60 daim (Nikon d60) två år, tänk två hela år, jag vill inte veta hur många bilder som tagits! Men tänk två hela år! Damn, så nära har jag aldrig varit någon under en sån lång tid! Jag måste säga att det är ett utav de bästa inköpen jag har gjort i hela mitt liv, den min Apple dator och min Boomerangjacka ;)


Torsdag

Haha nu är min blogg konstig, men jag vill ha den så bred, det är bara det att jag inte vet hur man sak göra om man nu vill ha menyn bredvid också, någon som vet, berätta gärna :D

Torsdag


Torsdag

Jag måste bara få berätta denna sjuka historian! Förra onsdagen var jag jättearg på mamma och pappa så jag valde att inte följa med till mina kusiner + att jag var tvungen att städa och göra vid så att Paula kunde komma dagen därpå, men det var en jättefin solnedgågn så jag valde att gå ner och fotografera lite, när jag var längstute vid småbåtshamen kom det en kille fram till mig och frågade om jag fick några fina bilder (jag var stressad, hungrig och ville bara hem till min dator igen hahah) så jag sa bara aa och gick därifrån, började gå hem men såg ett jätte snyggt ställe att ta kort på så stannade upp, så visade sig att han hade följt efter mig, så började han snacka med mig, vi stod säkert och snackade i minst 20 minuter och sen så ville jag gå och han bara men du vill inte ta en glass och sånt, och jag bara nej har inte tid och jag är laktos intolerand, så försökte komma ifrån honom men så han abra finns det något sätt man kan nå dig på och jag svarade via Facebook är lättast, så svarade han att han inte brukade vara inne där och ville istället ha mitt mobilnummer så fick han det så jag kunde slippa honom. Så dagen efter fick jag ett sms och jag svarade väldigt kort på det. Och idag när jag, Paula och Jonas skulle iväg och spela minigolf så ser jag han igen! Hur stor är sannolikheten att se en kille som bor i Bjärred (samma kommun men inte samma ställe).. Helt onödigt inlägg men var tvungen att få ut händelsen från mitt huvud!

Torsdag

Nu tänkte jag skrivca lite och lägga upp lite bilder också!

Torsdag

Varning till alla ni där ute! Bestämm er inte för att springa vid halv tolv tiden en rellativs solig sommar dag denna somamren! Men jag överlevde i alla fall, övervägde att springa milen men kände inte riktigt för det idag haha.

Torsdag

Nu ska jag ut och springa fettet måste bort! För en månad sedan var jag ganska mycket in shape nu är jag inte det! Så nu ska jag springa sen ska jag baka med Paula. Vi ska baka kanelbullar och fika i Alnarp i eftermiddag haha!


Jag, Amanda och Emilia i San Fransico för nästan exakt två år sedan!

Onsdag

ALLMÄNT...
Namn: Anna Caroline -
Piercingar: Inga förutom tre hål i öronen
Tatueringar: Inga, men hade velat ha ett litet hjärta som knappt syns på vänster handled så att det kan bli täckt av en klocka
Längd: Mellan 172 och 175
Skostorlek: Jag har stora fötter =/ 40
Hårfärg: Blond
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland hade jag velat bo på flera olika platser
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Vet inte, tror inte det
Vilket shampoo använder du: Olika varje gång jag tvättar håret förtillfället, använde något ganska dyrt och drygt innan men vågade inte slänga det haha
Vilken parfym använder du: Olika, just nu mest Marc by Marc Jacobs, men ibland Replay, Escada, Caroline Gynning eller någon anan av de jag har om en vecka och 6 dagar får jag äntligen börja använda min Burberry parfym :D
Vad är du rädd för: att använda offentliga toaletter och att se ormar ute i naturen och att jag inte kan styra över mina känslor
Gillar du att tvätta: Haha, ja faktiskt, när jag var hemma själv i en vecka lärde jag mig att det var en utav de mest avkopplande sakerna man kan göra!
Gillar du Berg-och-Dalbana: Aa


SENASTE...

Film du hyrde: Det var längesedan men sista filmen jag kommer ihåg var under något sportlovi åttan eller nian, då hyrde jag och min lillebror På andra sidan häcken
Film du köpte: Jag kommer inte ihåg men fick Mamma Mia förra året :)
Låten du lyssnade på: I'm yours - Jayson Mraz
Låten du hade på hjärnan: When you tell the world you are mine - Agnes
Låten du laddade ner: Från och med du - Oskar Linnros
Personen du ringde: Pappa
TV program du tittade på: Allsång på Skansen haha
Personen du tänkte på: --


FAVORIT...

Mat: Kyckling med pommes, bearneisås och tomat
Låt: Haze - Daniel lemma
Sak att göra: Träna
Sport: Haha är Friskis&Svettis en sport?
Dryck: Coca Cola, tyvärr eller vatten :)
Kläder: Jeans
Film: Mamma Mia, man blir alltid glad av den :)
Bil: BMW z3 haha


ANTAL...

Gånger du varit kär: Jag har aldrig varit kär på riktigt
Gånger ditt hjärta brustit: Det har aldrig brustit för en kille
Hjärtan brustit på grund av dej: Jag hade velat säga aldrig men tyvärr hände det en gång
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Vet inte några gånger, morfar och farfar har alla utklipp på deras kylskåp, kommer speciellt en gågn när jag var tre tror jag och vi var och kollade på golf på Barcebäck till och med bild på mig och mina plastklubbor
Ärr du har på kroppen: Fick ett ärr pga att Jonas "slängde" Smulan på mig, sen från stranden på Rhodos sen har jag några på min hand också ca fem


SENASTE...

Bok du läste: En shopaholic säger jag
Personen du fick mail av: devote.se haha
Personen du fick brev av: Jag fick post idag av en mattekurs som är typ sponsrad av skolan :P
Personen du fick sms av: Ida
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag, eller vad betyder hela familjen, med kusiner och sånt också?


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Varit i Helsingborg och HElsingör
Var det kul: Aa och lite varmt :P
Hur tidigt stiger du upp: Försöker gå upp runt nio
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: Sova?

Är du seriös: Ja!
Vad är du allergisk mot: Känslig mot laktos
Var har du ont: Jag brukar ha ont i min fot pga att jag stukar den hela tiden..
Använder du hårspray: Aa eller ibland.
Kan du stå på händer: Nej, men i vattnet
Favorit serie: OC, Anna Pihl eller Two and a half men haha


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Salt i mat, socker i godis
Gillar du ketchup: Ja om det är Heize ketchup
Är du glad nu: Varken glad eller sur. Likgiltlig.
Var du glad igår: Aa
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja, fast typ mina ksuiners kompisar som vi firar typ midsommar med haha
Vad dansar du till: Jag kan inte dansa haha
Stockholm är: En fin stad och Amanda och Helen bor där :)
Göteborg är: En härlig stad och Malin bor där
Kan du sjunga: Jag kan inte sjunga
Mer värt än guld: Kärlek, tror jag
Spaghetti eller makaroner: Jag alskar pasta!
Ett land jag helst vill besöka: Hawaii och Bahamas
Ska bli skoj: Vet inte haha :P
Ska inte bli skoj: Att fylla år om 13 dagar
Sparar till: Till min utbildning som jag ska gå efter gymnasiet och en Mulberry väska
Väntar på: Vet inte :P
Pålägg som gäller: Jag har börjat gilla ost om det är på knäckemacka
Dagens dryck: Vatten


Onsdag

Nej, vet ni hur otränad jag känner mig?! Nu sk ajag förklara för er som har varit på chartersemester som har bott på ett hotell där de har gelly (om ni inte vet vad det är googla det) till efterrätt, ni vet när man råkat stöta in i den så bara står den och skakar det finns liksom inget fast med den! Så känner jag mig! Från och med imorgon ska jag börja röra på mig igen, jag vet inte vad det har varit med mig de senaste månaderna för sedan förra hösten då mitt Friskis-hus eller vad det nu heter öppnade har jag varit där i nästan precis varje dag, och oftast under två timmar dagligen ibland mera ibland mindre. Nej nu måste jag börja träna, det är liksom Barcelona, bal på Grand och studenten om mindre än ett år och jag ska vara in shape då!

Onsdag

Det blev inget Lund så vi åkte till Helsingborg först ett litet tag, åt på O'larys eller vad det heter och sedan handalde vi emd oss hallon till båten Helsingborg-Helsingör, vi gick runt kollade i affärer och åt glass, jag lyckades få med mig Jävulen bär Prada fast på danska hem. Nu ska vi snart (läs om 45 minuter) cykla bort till Alnarp och gå på Friskis&Svettis!

Haha såhär ser jag ut efter en heldag på stranden utan något smink och efter en sommar utan någon träning :S


Onsdag

1. Åtminstone 2 personer i världen älskar Dig så mycket att de skulle kunna dö för Din skull.
2. Åtminstone 15 personer älskar dig på något sätt.
3. Den enda anledningen till att någon hatar Dig, är att de skulle vilja vara precis som Du.
4. Ett leende från Dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner Dig.
5. Varenda kväll tänker någon på Dig innan den somnar.
6. Du betyder allt för någon.
7. Om det inte vore för Dig, skulle någon inte leva nu.
8. Du är speciell och unik.
9. Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dig.
10. När Du gjort ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta också...
11. När Du tror att världen vänt ryggen mot Dig, titta en gång till, det är troligen Du som vänt världen ryggen.
12. När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du inte den heller. Men om Du tror på dig själv, får du Exakt som Du vill, förr eller senare.
13. Kom alltid ihåg komplimanger du fått, glöm alla otäcka gliringar.
14. Tala alltid om vad Du tycker om folk till dem. De mår mycket bättre, om de vet.
15. Om Du har en underbar bästa vän, ta Dig tid att låta vännen veta att denne är underbar


Onsdag

God morgon! Idag hoppade jag över gymmet precis som igår, jag är helt trött och det känns bättre att ta tag i det när Paula har åkt hem igen! Idag ska vi egentligen till Malmö men funderar på om vi ska åka till Lund istället! Paula ville köpa några saker till sin familj och vi ska bara kolla på Domkyrkan för sen finns det inget annat trurist sak i Lund tror jag eller?


Onsdag

Kunde inte ha sagt det bättre själv och varför ska man alltid följa en massa regler och normer?


Onsdag




Onsdag

Dagens vill ha: Prata med en två olika personer och en Mulberry Bayswater
Dagens klädsel: Bikini och klänning från Bondelid sedan shorts från H&M med linne från H&M och t-shirt från H&M och Converse
Dagens smink: Inget smink alls, det var längesedan!
Dagens frisyr: Uppsatt i knut med diadem
Dagens händelse: Sandstranden med Paula och sedan kvällspromenad med Paula
Dagens låt: Från och med du - Oskar Linnros
Dagens planer: Försöka sova snart
Dagens saknad: Rhodos
Dagens dummaste: Jonas tog mammas cykel och cyklade till Erik i Habo Ljung så Paula fick ta Jonas cykel när vi skulle till stranden, Paula är 5 är äldre än Jonas
Dagens sjuka: Damen/tjejen som låg bredvid oss på stranden och berättade den sjukaste relationsdramat ever, det hade lätt kunnat bli en "bäst säljare"
Dagens drog: Tomater
Dagens roligaste: När Paula började skratta helt random på stranden idag
Dagens favorit: Kvällspromenaden, önskade att det kunde vara solnedgång och vackert väder föralltid
Dagens köp: Inget
Dagens godis: Godis som inte blev uppätet på tågresan hem från Stockholm
Dagens humör: Trött
Dagens ord: The best thing is

Onsdag

Så nu har jag hjälp Ida och hennes kompis med deras blogg. Nu ska jag snart sova tänkte faktist gå och träna imorogn bitti innan vi åker in till Malmö med elva bussen! Vi får se, det känns som om jag inte har tränat duktigt på sjukt länge och det börjar synas haha, inte bra!


Tisdag

Spenderade dagen på stranden med Paula och jag har fått färg det kan behövas nu när all färg har försvunnit! Sen var morfar här också på middag, blev lite konstigt när han körde din svengelska med Paula, men vi klarade av middagen i alla fall, kollade på Allsång på skansen ville höra Oskar Linnros med Från och med du men han sjöng aldrig det, men sen stack jag och Paula ut på en foto promenad nere vid småbåtshamn-sidan vid havet. Och nu sitter vi här vid datorn och jag försöker fixa med en ny bloggdesign som är min, men jag lyckas inte riktigt!


Tisdag

Nu tänkte jag berätta om igår dåja. Jag vaknade vid åtta ställde om klockan till nio, stack till gymmet, vädret var fint men när jag var klar på gymemt hade det blvit sämre, inte direkt stranväder, så kom hem ändrade planeringen så vi åkte till Bakken istället, nice, åkte karuseller, blev illamående (first time ever), blev riktigt blöt och sen åkte vi hem met ett stopp på Metro, blev en parasol och vatten, kom hem och vi sprang jag och Paula så himla skönt det var, jag var inte supertrött super! Sen chillade vi, åt vid tio(!!!!) och satt framför datorerna, som vanligt!

Måndag

Nu sticker jag och Paula till Bakken med min familj, vi ses ikväll! :)


Jeg, min far og min bror

Måndag

Nu har jag varit en runda på gymmet, det blev det vanliga gym-programmet och sedan 90 rygglyft, 90 situps och 90 benutfall.

Update - vi spang en runda också ca 4,5 km, inte så långt men ändå :)

Måndag

Visste ni..
att jag vill ha -
ytligt - en Mulberry Bayswater annars en härlig familj/pojkvän men ändå inte haha
att min senaste riktiga kyss - var typ i Växjö haha
att jag inte gillar - ormar, offentliga toaletter och fulla människor
att jag har - rest (flygit till ett anant land) själv tre gånger och jag är inte 18 än
att min första kyss - kommer inte ihåg
att jag avskyr när folk snackar - bakom ryggen på mig
att kärlek är - något alla säger är underbart
att jag gillar att - träna
att jag föredrar att - ta det lugnt istället för att festa
att jag alltid kommer att - ogilla min skånska dialekt
att sist jag grät var - på Rhodos eller häromdagen när jag hittade en lapp min kusin hade skrivit till mig, tror jag haha
att min mobiltelefon är - typ ny och typ trasig och typ begagnad för papap har redan haft den i en månad
att inatt - drömde jag mardrömmar hela natten
att när jag vaknar på morgonen - är jag alltid rädd att jag har försovit mig
att innan jag går och lägger mig - brukar jag kolla på film/tv för att jag somnar direkt då
att idag har jag - varit i Stockholm hos Amanda med Paula, vi shoppade och sedan åkt vi hem med tåget som tog 5 timamr och 45 minuter :O och jag har inte fått snacka med en viss person idag..
att i kväll ska jag - ikväll? Det är typ natt, men jag satt på ett tåg halva kvällen och under resterande halva satt jag framför datorn..
att i morgon ska jag - träna och sen ska jag och Paula till stranden på kvällen ska vi träna tillsammans :)
att jag hoppas - att jag inte är en pollo gällande en sak
att nu ska jag - sova, godnatt

Måndag

Vi har spenderat helgen i Stockholm, jag och Paula hemma hos Amanda, det har varit awsome! Jag har verkligen gillat det! Slottet, Gamla Stan, Shopping, varit kund på Amandas donken, tågresor, pool häng, ja vi har helt enkelt verkligen gillat läget!


Måndag

Sådom rosorna blommar om somaren, så blomstrar min kärlek till dig. Såsom soluppgången brinner i gryningen, så brinner min kärlek till dig.


Ibland är det bra att läsa meningslösa böcker när man helt plötslgt hitta citat som detta, ja älskar det och jag hoppas att jag en dag kan känna så för någon...

Måndag




Måndag

Just nu har jag en preliminär design för att det är inte min bästa sida dethär med webbdesign och sånt, borde kanske fråga någon som vet?

Now or never!

Det är nu det gäller, nu eller aldrig. Om jag inte lyckas skriva på denna bloggen nu, kommer jag aldrig lyckas! I will give it a try, jag vill kunna läsa om min vardag när jag står där på min student om mindre än ett år!

RSS 2.0