Tisdag

BIG note till mig själv! Ät laktras innan du äter något med laktos innan, annars slutar det med en gravismage som ikväll och en mage som är orolig! Så imorogn börjar jag äta med lakras igen, det gick visst inte att få bort laktosintoleranten!


Tisdag




Tisdag

När jag var ute och gick igår träffade jag på denna söta hunden!


Tisdag

Här får ni en dagens! Vilket "fint" smile, eller inte :S Dubbelhaka och allt =/

Chinos Zara
Linne JC
Tröja MQ
Kofta H&M
Diadem H&Ms barnavdelning för endast 10 kr(!!!)

Tisdag

Så nu ska jag hoppa in i duschen, sen tänkte jag vara lite ambitiös och plugga lite, innan det blir sängen, ahr sovmorgon imorgon men tänkte ändå gå upp tidigt och simma och sedan springa eller plugga lite, vi får se! Känner att det är gansak kass uppdatering now a days, sorry!

Tisdag

Nu sitter jag här efter två timmar på gymmet/friskis, det blev först ett aerobic pass och sedan mitt åpass på gymmet som avslutades med 15 minuter crosstraining! Det känns som om jag snart är back on track, sju och en halv vecka kvar till Kina, jag ska vara i topp form då!


Tisdag

Nu ska jag snart gå in på min första lektion idag, och jag upptäckte precis att det är min näst längsta, dock ahde den kunnat vara väldigt kort då jag har två timmars håla mitt på dagen men ska se till att ringa tjejen som ringde mig igår.


Tisdag

Godmorgon! Tog tåget från Hjärup imorse, tror det var första gången jag var i den lilla byn haha.. Skulle egentligen ta ett senare tåg men så var tåget som gick tidigare försenat så tog det och prickade precis in 32:an när jag väl var i Malmö. Nej nu ska jag ta reda på telefon numret till hon som ringde mig igår ang extrajobb, håll tummarna!

Måndag

Jag har mycket att berätta/skriva och visa bilder, men vet ni vad, jag ska ta en dusch, packa ihop mina saker inför morgondagen och sedan ska jag krypa ner i en säng på ovanvåningen för sista gånegn på ett bra tag för imorgon förhoppningsvis flyttar jag ner i mitt rum igen, ska sätta upp alla saker ochs ådant imorgon, men jag behöver ta mig en tripp till Ikea för ett införskaffa lite saker!


Såhär ser det inte ut länge! Desutom kommer det inte vara möblerat så, fåtöljen r inte min, den var bara på prov och dessutom ska jag försöka att införskaffa mig en ny spegel, ni sak få se! Btw väggen är numera vit!


Nej nu får ni ha en trevlig måndagskväll! Så hörs vi troligtvis imorgon!

Måndag

Vet ni vem mer som har ringt idag?! En tjej ifrån Waynes Coffee ringde mig, jag ska ringa henne imorgon! Håll tummaran jag behöver detta sjukt mycket! Och jag vill jobba där!





Måndag

jag skulle ju iväg och simma med min kusin tidigare idag, det gick ju såå bra , hmm, eller inte, jag kom till henens skola en hel halvtimme innan hon hade slutat, så jag satte mig på en sten och läste i psykologiboken, det gick bra men jag läste allt anant än min läxa, sedan kom äntligen min kusin, vi gick bort till badet och där insåg vi att det var stängt WTF liksom (oj första gången i hela mitt liv jag säger/skrivet det), så det var bara att traska bort till bussen igen och ta sig hemmåt, så nästa vecka börjar vi!



Måndag

För mindre än en timme sedan kokade jag av ilska, jag delar ju ut reklam som sagt! Men nu var det en person som sa att hon inte hade fått sin reklam, och det är ju självklart att hon inte hade för hon har ju Nej tack till reklam på brevlådan! Men enligt min "chef" så har hon tagit bort den och det syns knappt, nej skulle inte tro det, (oups känner att jag har kvar mer ilska i kroppen, inte särskillt bra! Jag är i alla fall trött för jag cyklade dit bort för att verkligen försäkra mig om att hon inte skulle ha reklam, så nu är jag helt röd i huvudet också!


Måndag

Så nu ska jag ta och byta kläder för har varit ute och gått/ varit på fotorunda, ni får se senare! Men nu ska jag ta bussen till min kusin för vi ska gå och simma, många tycker det är tråkigt, men jag älskar att simma och det är en sådan bra motionsform!


Måndag

Här får ni fredagens "Dagens Outfit"


Glasögon Diesel
Skjorta H&M
Linne H&M
Jeans Tiger of Sweden
Trench coat Benneton
Skor H&M
Skärp JC
Armband Snö of Sweden

Måndag

 

 

Klocka ifrån Nelly.se min Guess klocka är trasig så jag måste ha en ny!


Måndag


Måndag


Måndag

Så nu står jag inför ett val, att fortsätta att blogga lika mycket som innan,ni vet när jag la upp ca 10 inlägg/dag, det tyckte jag avr roligt och det var speciellt när jag var så uttråkad att jag inte hade så mycket annat att göra, eller så lägger jag av, vad tycker ni?


Söndag

Så nu sitter jag här än en gång, det är söndag men det kommer vara som en extra lördag för mig i framtiden då jag inte har några lektioner på måndagar, men funderar ändå på att gå och lägga mig snart, det eller cykla lite för  jag känner att jag har ätit liite för mycket onyttigheter i helgen, tyvärr!


Söndag

Som ni ser har det varit usel uppdatering de senaste dagarna, men jag har spenderat lite tid hemma hos min kusin som var ensam hemma och internet fungerade, varför vet vi inte, och igår hjälpte jag till på hästtävlingarna och sedan så tog jag bussen hem och målade mitt rum lite, funderar på att fortsätta och måla lite nu. Men sen ahde jag en till kvar att måla tänkte visa er bilder på det senare. Men om allt blir som planerat så blir det klart idag, dock vet jag inte riktigt när jag ska måla den sista väggen, vi får väl se!


Fredag

Goddag! Nu sitter jag hemma i vår hall, toppe n av lathet, jag får till och med ont i rumpan av att sitta här. Jag sitter och funderar på om jag ska ta mig hem till min kusin nu eller om jag ska gå och träna innan jag åker dit, vad tycker ni? Var btw och delade ut cvn idag och sedan blev det en runda inom H&M, vet inte riktigt om jag ska behålla allt, det blev en kavaj, en "tunika"/skjorta och en cardigan, ni ska få se bilder på dem sen!

Fredag

Ni kan aldrig gissa vad jag gjorde precis! Jag valde att gå upp klockan 06.00 och springa till Alnarp och tillbaka när jag hade kunnat sova ut till klockan 7.00, förstår ni det stora med det hela?! Jag känner mig i alla fall sjukt stolt och jag kan intyga att hösten har kommit på riktigt då jag frös även om jag för en gångs skull sprang i mjukis, linne och tjocktröja på vääldigt länge, för brukar annars springa i löpar tights och min vindjacka på hösten då det blir riktigt kals kör jag på både löpar tights och mjukis/vindbyxor.. Nej nu ska jag antingen yoga eller duscha!

Torsdag

Imorgon bitti SKA jag springa innan skolan, det betyder att jag måste gå och lägga mig nu eller väldigt snart! Ni får ha det så bra!


Torsdag

Jag hade precis 6 lax (hahhahahahahhahah) på mitt vardagskonto, sedan var jag duktig och förde över lånade pengar till mitt framtidskonto men känslan av att ha 6000 på vardagskontot igen var härlig, den gav mig ett litet rus!


Torsdag

Så nu är jag hemma efter ett jympa pass som det så snyggt stavas och ett gym pass senare. Min mage kurrar nu, så jag ska hitta ngot att äta, städa, duscha och planera! Vi hörs kanske lite senare!


Jag gillar denna bilden på min bror :)

Torsdag

 

Den är vacker jag vill äga den!


Torsdag

Så nu är jag hemma igen! Jag fick ett sms ifrån Synsam tidigare och tog bussen in till Malmö för att betala och hämta mina glasögon, såhär ser dem ut bättre bild får ni senare! :D För nu ska jag träna! Tänkte gå på ett bas pass och senare ta en sväng inom gymmet innan jag knallar hem för att städa på mitt rum och kanske målar lite!


Torsdag

Imorgon kommer mina glasögon, hoppas vi på och jag säger äntligen, jag håller ju som sagt på att läsa Bengts bok, men jag känner verkligen att det inte skulle sitta fel med några glasögon, det känns även som om allt rullar på för en gångs skulle och det göra mig happy! Jag vågade äntligen skicak iväg ett viktigt mejl idag ang en sak som är ganska viktigt när det gäller studierna, jag hoppas på ett possitivt svar och att det löser sig! Jag är verkligen happy just nu och det älskar jag!


Torsdag

Idag i skolan hade vi bara intro på vissa kurser så som Svenska C, Naturkunskap B & Psykologi, men vi fick ändå en läxa, tror mest det var för att vår Psykologi lärare ska med till Kolboda med de nya ettorna nästa vecka så vi missar en lektion, men jag tror att det kommer bli intressant att läsa det, han presenterade ämnet väldigt bra i alla fall även om jag inte tycker om honom som lärare, har haft honom i Samhälle A.


Torsdag

Nu är det så att jag och Matilda ( även känd som Matti) vill ha projekt arbete tillsammans, vi vill söka Star For Lifes stependium om att göra vårt projektarbete i Sydafrika! Vilket jag hade sett fram emot oerhört! Men en grej saknas, vi måste komma på vad vårt projektarbete ska vara för att kunna söka det! Har du något förslag på vad vi kan ha för projektarbete?

Läs med om Star for Life här

Torsdag

Vet ni hur mätt jag är! Jag ska aldrig mer äta så mycket mat i hela mitt liv igen! Vi fick lunch vid halv tolv, och jag är übermätt fortfarande, nästan så att jag vill kräkas så mätt är det, det är hemskt! För jag är sugen på äpplena mina föräldrar köpte igår, de var så himla goda!


Bild ifrån när jag åt tackos sallad till kvällsmat en dag, för idag i skolan serverade dem tacos så himla gott!

Torsdag

Det blev ingen jättebra bild på dagens outfit hoppas att den går bra i alla fall! Jeans från Cheap Monday, linne från H&M, blus från Cubus, kofta från H&M, skor från H&M, armband med berlocker från Tomas Sabo och DKNY-väska, till detta hade jag en rosa jacka från Peak! 


Torsdag



Torsdag

Goddag på er! jag skrev faktiskt ett inlägg när jag kom till skolan idag, men det verkar inte ha blivit publiserat, synd! Men nu är jag back on track, både i skolan och framför datorn, jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på för något idag!



Onsdag

Nu ska jag hoppa ner i en säng på ovanvåningen, inte min egen för att jag håller som sagt på att måla ena väggen på mitt rum. Men jag ska fortsätta och läsa i boken som min historielärare skrev under tiden han hade oss som elever på skolan "Adolf Hitler" av Bengt Liljegren, det känns lite konstigt att läraren jag hade varje vecka under tre år och som min lillebror har haft nästan vare vecka sedan han började på skolan för två år sedan ahr skrivt flera böcker som man kan gå och köpa, och att han är med i Boston tea Party, mer om detta en annan dag hade jag tänkt!

Godnatt!


Onsdag

Nu ska jag hoppa in i duschen, jag försöka få ihop ett till inlägg efter detta men förvänta er inte för mycket!



Onsdag


Onsdag

Michael Kors
Calista leather bag
kun €395

Onsdag

Jag håller ju som sagt på att måla om på mitt rum, jag har ca målat allt som allt 2m^2 haha, men det ska bli vitt någon gång i alla fall! Här kommer lite inspiration!

Visst är det vackert?!



Onsdag

Idag ringde jag min nya barnvaktsfamilj, elller förhoppningsvis nya, ska träffa dem på tisdag klockan sju! Jag håller tummarna, det betyder att jag kommer få in lite mer pengar innan Kina i sådan fall!

Jag tror jag smälter in bland barn som en vattendroppe i havet haha!

Onsdag

Så nu är jag hemma igen efter ett träningspass i Alnarp, sista för i år och man känner verkligen att det är höst nu då man var tvungen att ha både långa träningstights och lång löpartröja utan att man svettades ihjäl! Sedan en annan sak också, det börjar bli mörkt här nu, det är hemskt i och för sig är det molning med ändå, det är inte helt okej att det börjar mörkna redan vid halv nio dagen då man börjar skolan igen!


Onsdag



Onsdag

Så nu var middagen lagad och uppäten, den var god, spagetti & köttfärssås! Jag älskar att stå i köket och laga mat och baka, jag önskar bara att vårt kök liknade det nedan!


Onsdag

Så dagens outfit fick bli ett par svarta jeans från Cheap Monday, linne från H&M, tunika från H&M, sidenband MQ, loafers från Esprit och väska ifrån DKNY, armband Snö of Sweden och Thomas Sabo med berlocker ifrån Tomas Sabo


Idag har det blåst en hel del här i Skåne det kanske ni frstår när ni ser denna bilden!

Onsdag

Jag måste bara få dela med mig av min glädje just nu! Matti hänger kanske med till Kina! Oh vad jag håller tummaran! Nu ska jag städa/laga mat (jag borde utbilda mig till hemamfru istället) så det blir bättre uppdateringar senare, ska ändå bara träna ikväll, men börjar redan vid nio imorgon! Det lär komma bilder på dagens outfit senare också, men hallå Matti hänger med till Kina, jag ser fram emot det!


Onsdag

God förmiddag på er! Nu sitter jag och äter min brunch haha, det fick bli en banan, hallon, mandlar och vaniljlättyoghurt, en kaloribomb med andra ord! Men jag sprang till gymmet idag, gymmade och sprang hem, jag borde införskaffa mig en rygga (haha var tvungen att ha lite nostagi, för det var det vi kallade dem på min tid, istälelt för vår ryggsäck) för det lär bli lättare att springa med en ryggsäck på lyggen än en sådan axelremsväska eller vad det nu kan heta.


En trött Caroline med påsar under ögonen, yeah!

Onsdag

God morgon på er! Jag börjar inte min första dag förens klockan ett, men ändå är jag uppe! Emilia åkte hem imorse, jag tänkte ta mig bort till friskis snart, sedan blir det målning av naglar, fotbad, duscha, locka håret (?) och sedan äta något innan jag tar mig till skolan skulle jag tro, tar 12 bussen! Jag tänkte blogga lite bättre numera, men vi får se hur det går, för har som sagt skolan och jag måste lägga ner mycket energi på det numera!

Tisdag

Som ni märker är och blir det sämre uppdatering, det är dels för att Emilia är här och att jag mer och mer återgår till vardagen, vilket jag tycker är völdigt bra, jag älskar att ha rutiner och ha saker att göra! Men visst jag ahr haft ett UNDERBART sommarlov!


Tisdag




Tisdag

Godmorgon på er! Nu sitter jag här med Emilia runt frukostbordet, jag har redan ätit för jag vanade runt nio så jag har läst lite i en bok jag köpte igår och sedan gjorde jag lite yoga, oviga mig försöker att bli lite mer vig med hjälp utav yoga, vi får se! Annars bjuder dagens väger på molninghet och blåst! Vi ska simma om cirkus två timmar, jag ser fram emot det! Sedan ska vi ta oss in till Malmö, jag ska beställa glasögon och sedan ska vi kolla på Johnossi ikväll! Imorgon är det skola, jag ser halft fram emot det!

Måndag

Så nu har jag srungit till gymmet och gymmat sedan sprungit hem, nu är jag trött och nu ska jag laga pannkakor, eller plättar det är lättare speceillt när jag har ett plättjärn som jag fick av min mormor när jag var liten! Var det något jag och min mormor delade så var det passionen för att laga mat och för att gymma haha.. Synd att jag var så liten och barnlig när hon levde för jag skapar en bild i mitt huvud om hur vi går på gymemt tillsamamns och lagar mat, jag tror jag börjar bli vuxen för varför ananrs skapar jag mig sånna här illustrationer?
Det är ganska roligt, för både min mormor och min farmor fyllde år i september om jag inte missminner mig den tredje respektive den femte, och jag som är född exakt en månad för tidigt skulle ju egentligen blivit deras present, eller man kan se det som det, lite komiskt va?

Jag när jag gick i åttan, long time since then now


Måndag

Nej nu ska jag ta mig till mitt gym, tänkte föst bara slänga ihop en pannkanssmet så att jag kank steka den när jag kommer hem igen! Eller jag tror att jag springer en runda istället! Eller vi får se, kännder mig ganska död i kroppen, men fettet måste bort, nu!


Måndag

Haha, kommer ni ihåg här om dagen då jag gjorde ett kollage med de väskorna jag vill ha?!

Detta syftar jag på, kollavad jag hittade på en blogg ifrån skolan precis

Lite roligt eller hur?!


Måndag

Igår var det Malmöfestivalen! Vi kollade på Melissa Horn, hon är faktiskt riktigt bra, det var bara synd att hon inte spelade gamla låtar! Sedan kollade vi på Winnerbäck och till slut hamande vi på TGIF, jag är arton och helt lagligt får jag sitta där, men det kändes så himla fel! Men jag gjorde det, och för att vara ärlig så lär det ta ett tag innan jag är back in the days, Emila förstår nog vad jag snackar om !



Måndag

Idag börjar min lillebror sitt sista år på mellanstadiet, jag tycker detta känns väldigt konstigt, det var ju precis jag som gjorde det! Eller inte riktigt det var 6 år sedan numera. Min lillebror har altså blivit stor! Det märks faktiskt lite då och då på honom, men jag akn fortfarnde inte förstå att jag börjar mitt tredje och sista år på gymnasiet på onsdag, det känns nästan lite mer sjukt! Men det ska bli ett riktigt höjdar år! Jag ska hitta ett jobb, jag ska få åka till Kina (det känns som om jag tjatar om det numera, haha) jag ska åka till London, sen ska jag åka till Barcelona troligtvis om jag nu har pengar över till det haha.

Bild ifrån min andra resa själv, men första flygnbingen utan någon jag kände eller var i grupp med, så nervös jag var!



Måndag

Godmorgon! Jag ska snart bege mig till gymmet, men ville bara vakna lite först, gick och la mig vid tjugo i två och kunde sedan inte sova, men nu sitter jag här i mitt kök för att inte väcka Emilia. Jag skulel ju egentligen gå och simam idag, men det får bli imorgon för jag kände mig inte helt okej att gå och simma klockan sju i morse!


Måndag




Måndag

Jag hade velat åka hit, eller till något varmt land under vintern!

(dock åker jag till Kina under hösten där det är varmt och till London en vecka innan jullovet)


Söndag


Söndag

 

Ikväll är det Melissa som gäller!


Söndag


Söndag


Söndag

Ville bara bestääa för er att det lär bli dålig uppdatering från mig under de kommade dagarna, idag, imorgon och på tisdag!


Söndag



Måndag
Gym
Springa
Simma

Tisdag
Gym
Core? (om jag hinner med våra MF-planer)
Spinga?

Onsdag
Gym
Jympa
Springa

Torsdag
Gym
Jympa
Simma?

Fredag
Gym
Springa

Lördag
Springa?

Söndag
Jympa
Gym

Detta är vad jag ska försöka att hinna med, vi får se på söndag hur det gick!

Söndag

Nu sitter jag och Emilia och kollat på SATC, snart är däsong tre slut. Snart ska vi ta oss till gymmet innan vi ska till Malmö och göra det osäkert, eller inte haha!

Söndag

För ca ett och ett halvt år sedan kollade vi upp om jag var laktos intolerant, men det var jag inte. Jag har därför fösökt att undvika saker med laktos i för jag får ont i magen och den blir uppsväld. Men jag läste någonstans att man kan bli laktos intolerant om man inte äter något med laktos under ne väldigt lång tid, dock har jag ätit glass och mat med laktos, kanske var det pga att jag inte dricker mjölk varje dag, men i alla fall då gjorde jag en hypotes attt om jag dricker mjölk och äter saker med laktos i börde jag inte vara laktos intolerant länge, har det lyckas, nej inte direkt.. Och nu åt jag youghurt (förlåt stavning?) till frukost och nu har jag ONT i magen!


Oj en syddig bild, tänkte visa en bild på våra glassar från Mallis som jag fick sjukt ont i magen av men jag ahde visst ingen bild på dem!

Lördag

Jag tänkte visa er med hjälp utav en bild hur jag sitter just nu, men det gick inte jättebra tyvärr.. För imorgon troligtvis ska jag och Emilia måla om mitt rum, det ska bli vitt, något jag har längtat efter LÄNGE! Dock hade jag önskat att alla mina möbler var vita, vilket de inte är, men här är något jag önskar mig just nu, för en ny byrå behöver jag! Och jag hade velat ha en spegel ovanför byrån, jag ska visa er en sag nu jag vill att de ska se ut! Men först och främst ska mina lila väggar bli vita och vi börjar med den minsta, sen om jag ska måla den andra väggen vit blir det lite jobbigare!



Jag hade velat ha en säng med bara madrass och jag har redan en, så jag hade behövt en madrass och nya ben till den, hopaps ni förstår vad jag menar!

Lördag

Så, nu är äntligen min reklam klar! Nu är jag helt ledig till nästa helg då jag både ska dela ut reklam och jobba på en hästtäving :P Men jag måste säga att jag är effektiv, idag var jag helt själv och delade ut, det tog mindre än två timmar, det vill säga att jag får mer än 75 kr i timmen yeah :P Men skämt och sido nu ska jag gå och duscha, sen ska jag leta efter färg, för jag ska måla om i mitt rum!



Lördag

Nej nu ska jag gå ut och dela ut min reklam! Något som måstes göras tyvärr! Men när det är klart, skulle tippa på att det lär ta ett tag idag pga att dte är mycket reklam och att min lillebror inte hänger med, så har jag ju hela lördagen till att göra vad jag vill!


Lördag




Lördag


Lördag

Här får ni en dagens, förlåt, att jag alltid har samma jeans, men det är endast för att de inte alls är min stil och sen kommer jag inte att använda den nu vill hösten i skolan, för det är inte vad jag vanligtvis brukar ha på mig..
Jeans BikBok
Linne H&M
T-skirt UCLA (men den kommer ifrån Bik Bok)
Armband Diddi

Lördag


FLOWER



Lördag

Efter min lillebror hade spealt klart stack jag och mamma hem för att ta bilen till Borgeby för att kolla lite på Borgeby Kids and Friends, men jag hittade inget, eller jo, en sjukt fin Odd Molly tröja som jag har råd med, men som sagt måste jag spara mina pengar, kollade även in stövlarna jag vill ha (ett par Hunter), men jag ska köpa dem när jag är i London har jag tänkt, de är lite biligare där också!



Lördag

Det blir aldrig som man tänkt sig, det är lunch och här sitter jag. Jag har nu hunnit med ett pass på gymmet, duschat, sminkat mig, kollat på min lillebrors lag (GIF Nike) möta något Malmö lag, typ FC Malmö City eller något likande, och min brors lag vann!



Där har ni honom, min lillebror!

Lördag

Godmorgon på er!
Jag skulle egentligen ha vaknat vid åtta idag, men det har hänt något med min mobil så den funderar inte. Istället vakande jag tjugo över åtta utav att det är någon som klipper den stora gräsmattan utanför mitt hus, ja innnan klockan är halv nio på en LÖRDAGSMORGON! Det var inte snällt, men det var ju bra att jag vakande så jag kunde ta mig till gymmet och gymma, så nu ska jag duscha hade jag tänkt innan jag ska städa mit rum och lite senare ska jag dela ut mit "älskade" reklam!

Såhär såg jag ut för tre år sedan..


Fredag

Här får ni en bild som är 4 år gammal, jag hade precis fyllt 14 år!

Jag och Evelyn som den kvällen sov ute på min stutsematta, men det var som sagt ett år sedan!


Fredag


Kolla vad jag fick precsi av min Svenska A/ min bliviande UF-lärare, det har inte stårr någonstans när vi börjar, men ett är ju helt okej det också, men jag måste åka och lämna Emilia i Lund så hon kan ta tåget vid sju, men då hinner jag att träna inna jag ska till skolan! Men jag måste medge att han har humor!

Fredag

Jag måste berätta något som det är vädligt få i min närhet vet om, när jag gick i mellanstadiet och i högstadiet hade jag inte bara megastora komplex över min kropp utan för mina tänder också, även om jag hade haft tandställning så hade jag fortfarande en jättestor glugg mellan mina tänder, men den 13 februari när jag gick i åttan (2007) så byggde äntligen min tandläkare på mina tänder så att det ser ut så att mina framtänder är större än vad de är egentligen, jag är överraskad att de fortfarande sitter fast, men här om dagen åkte en liten del av. Men det är endast min överkäka jag är nööjd över just nu, jag tror säkert att ni har lagt märke till att jag ler väldigt konstigt i vanliga fall, min underkäke är större än min överkäke och den är lite sne också. Deta ska jag aknske få hjälp med nu till sösten! Äntligen!

Detta är bilder tagna före februari 2007, det vill säga att jag är yngre än 15 år på dessa bilderna




Ignorera mig, men här ser ni mina tänder, visst ser de äkta ut?!



Fredag

Har ni hört denna låten? Jag har ett riktigt starkt minne med denna låten, det var somamren 2008 och under hela våren hade mina kompisar lyssnat på honom, John Mayer och tyckte han avr jättebra. Så min kompis hade skickat denna låten till mig. Så en kväll när jag var på Språkresa i Kalifornien, USA, så spelade han i staden jag bodde i Paso Robles, så vi satt och lysnsade på honom Live i vår trädgård, för det var så nära så vi hörde allt! Sen när vi hade lyssat ett tag gick jag in och satt mig och lyssnade på denna låten och jag tänkte på att jag hade hört John Mayer live och varit på samma ställe som honom (han spelade på en marknad, så på dagen hade jag och Helen varit där och åkt karuseller och sådant), Jag satt där med ryggen mot dörren och lysssnade på denna låten på min rosa iPod.


Fredag

Då var det bokat! Jag lever just nu i dröm känns det som! Kina den 22 oktober till den 7 november och London den 8 december till den 12 december. Min tandläkare ska kolla på mina tänder och se till så att min underkäke kommer bli normal, jag ska "få" nya glasögon och jag ska hitta ett jobb. Det känns som om 2010 var ett bra år trots allt! 


Fredag

Så, nästa vecka ska jag ta mig i kragen med det här med att motionera, fettet MÅSTE bort inom en snar framtid! Nästa vecka börjar jag ju skolan också, så tänkte lägga ut ett nytt tränings schema till mig själv varje söndag som jag senare ska försöka att följa varje vecka, tror ni att jag kommer att klara det?



Fredag

Sanningen är den att för sörsta gången i mitt 18-åriga liv har jag fått den känslan att jag inte kan gå till mina föräldrar att tigga om mer pengar, jag räknade precis ut att om jag inte hinner få något extrajobb och om jag har kvar mitt reklam jobb utan att min kusin hjälper till så kommer jag kunna spara ihop runt 5400 kronor till Kina, det känns som lite för lite om jag ska vara ärlig, liksom när pappa hänger där borta brukar han vara tvungen att köpa med sin en extra resväska med sig hem, så jag känner mig lite strssad att samla ihop pengar, någon som har ett förslag?
Men nästa helg ska jag hjälpa till på något Derby, ja något häst derby hos mina kusiner och troligtvis tjäna lite pengar, sen håller vi tumamrna att den kontakten jag har på Ica Maxi kan fixa mig ett extra jobb, right! Håll tummarna snälla ni!

Fredag

För första gången i mitt liv har jag ett riktigt shoppingförbud (vilket jag har nämt tidigare) och bara för att jag har det hittar jag nya snygga kläder HELA tiden! Det borde inte få ske! Men skart trillar det in 500 kronor på mitt konot, bättre än inget! Men jag vill ha pengar NU och jag vill ha de über snygga skorna från scorett, om jag vill kan jag bara åka och hadnla dem nu, men jag ska vara stark och inte öpa dem, men dde är så himla snygga, jag vill ha dem!!!


Fredag

Egentligen borde jag ju ut och röra på mig idag, men jag känner just nu att jag bara vill ha en slappe dag med SATC, jag känner att jag okmmer bli förtjänt utav det vid ett senare tillfälle då jag inte kommer ha tid, så varför inte göra det idag, just nu gräddas sconsen i ugnen och pålägge är framdukade, jag ska ta med mig en filt (även om det är riktgit vackert väder ute!!) och sätta mig framför tvn och kolla! Detta är en typisk sak som jag ALDRIG gör!


När jag ser denna bilden känns det som om det är en bild jag har hittat på internet, men det är det inte för det är min bild som jag är inuti! Det är en konstig känsla jag kommer ihåg den dagen, jag ahr ett starkt minne ifrån den dagen, jag kommer ihåg att det kändes som om jag drömde för allt var verkligen perfekt, landskapet såg ut som att vara taget ifrån en film, I really lived the American dream right then!

Fredag

 


Fredag


Fredag

God morgon på er, sista dagen denna vecka man har lov, för nästa vecka kommer Emilia vara här? Eller jag vet inte riktigt, vi måste snacka lite och sånt! Malmö Festivalen börjar ikväll tror jag, trevligt! Som jag skrev igår tänkte jag ju att gå och simma och gymma innna klockan blev tio, jag failade haha, nej nu ska jag ta mig till gymmet hade jag tänkt!

I miss you so much!

Torsdag

Godkväll på er!



Just nu sitter jag här och har en ansiktsmask, men måste gå och lägga mig snart för ska upp och simma, och gymma imorogn innan klockan är tio hade jag tänkt, håll tummarna att jag hinner :)

Torsdag

Så nu har jag sökt ytterliggare ett nytt barnpassningsjobb, jag hopaps att de nappar, liksom bättre än ingeting! För jag msåte ha pengar, dagarna rullar fram och imrogn är det nio veckor tills jag åker till Kina!


Torsdag

Där har vi det, jag brukar aldrig läsa Egolinas blogg men den var riktigt underållande så hittade jag detta citatet

"När man inte orkar grilla själv låter man någon annan göra det åt en. Burger King alltså. David säger förresten att om man doppar pommes i glass smakar det våffla. Kan bekräfta att det är sant."

Och som jag har haft problem med indetitera vad det smakar, men det är gott i alla fall, kalla mig konstig, men sån är jag! Kan också berätta (så att ni verkligen kommer att tro att jag är konstig) att bearneisås är gott till i princip allt, i alla fall till morötter och massvis med andra grönsaker!


Torsdag

Så nu ska jag berätta när jag hade delat ut lite CV, så tänkte jag att jag skulle ta bussen till Malmö eller Lund, jag skulle helt enkelt ta den som kom först! Men så kom jag på att jag kunde cykla bort till Mårtenssons, och när jag väl var där valde jag att cykla hem innan jag skulle sätta mig på en buss för det skulle ändå ta 20 minuter innan nästa buss skulle komma, så cyklade upp mot järnvägen, Vinstorpsvägen i stället där där säkert inte bommanra nere" (jag avr på Karstorpsvägen, vilket är huvudgatan inne i Lomma tillsammans med Vinstorpsvägen). Så jag cyklade till andra stidan (Vinstorpsvägen) men där var lika mycket kaos, när jag hade stårr där i en halvtimme då ett tåg hade passerat (vår järnväg är endast till för godståg) så snacakde jag med en gammal dam som skulle bort till badhuset (andra sidan järnvägen) och hämta sitt barnbarn, men istället avr hon fast! Men hon berättade för mig att man kunde ta en stor omväg för att komma "till andra sidan" och det störigaste av allt var att jag kan i princip se mitt hus därifrån, jag hade lätt gått under bommarna om jag inte hade haft min cykel med mig, men då hade jga även brytit mot lagen..


Det stod först en buss bakom mig, och det stod en buss på andra sidan bommarna, sedan vände de båda två och sedan precis innan jag cyklade vidare kom det en buss och ställde sig där BMWn står

Torsdag

Jag ska berätta en sak som kan vara rolig när jag kommer hem från träningen för måste ladda in en bild från min mobil och det tar långtid, så ni får höra det sen! Men i alla fall, idag har jag sökt 6 jobb, för att jag hann aldrig åka in till Malmö/Lund igår, så

- Statiol (om jag skulle haft det dära körkortet skulle jobbet kanske kunnat vara mitt, men han var trevlig och sa att han skulle höra av sig om det blev någon ledig helg)
- Lidl (de var mest positiva där, men jaja, jag vill ha pengar)
- Aq-va-gott (hm, hon som jag snackade med "men går du inte i skolan??" men ska jag in dit igen omorgon hade jag tänkt och snackat med hon jag skulel snacka med egentligen!)
- Konsum ( de var messt negativa här, "kan man söka extrajobb här?" sa ja med en snäll och trevlig röst, han som jag snackade med "egentligen inte, men jag kan ta ditt cv ändå" jaha liksom!)
- Hemköp (hon jag snackade med var hur trevlig som helst! Btw så åkte jag buss med henne i typ måndags?)
- Mårtensson (hmm, kan inte riktigt beskriva, men hon var trevlig men hon var mer håll tummarna men du lär inte få något jobb här)

Så imorgon, Malmö, Lund och sedan till Lödde!

Jag är numera trött på att söka jobb, jag delade ut CV till hur många som helst när jag letade efter ett sommarjobb, fick ingen napp! Jag har ansökt om många extra arbeten via hemsidor nu, tex McDonalds, Max, Ica Maxi och andra sånna käna företag, men ingen har nappat, är jag så himla värdelös? Om de bara skulle chansak skulle de förstå vad de går miste om, jag kan jobba så himla mycket för dem, men de bara ignorerar det, synd!

Torsdag

Idag syndade jag, jag som skulle hålla mig borta från sötsaker fram tills ? ja någogn gng vart det i alla fall, jag klarade tre dagar, wihoo, jag åt paj, äpple paj, det kändes ändå helt okej att jag åt paj och inte tårta elelr GODIS, jag är faktiskt inte godissugen över huvudtaget, det är bra! Det är jättebra! Så jag gjorde en deal med mig, att jag får äta paj en gång i veckan! Så därför så failade jag inte så stort!


Här kommer en bild ifrån min pajfikning idag, kan man säga så? :P

Torsdag

Hoppbilder, hoppbilder, ja i varje världsdel gör jag hoppbilder, nej kanske inte, jag tror i alla fall inte jag gjorde några hoppbilder när jag var liten och var i Thailand eller när jag var i Turkiet, kanske gjorde jag det, men sannolikheten är inte så stor, jag tror inte iheller att jag gjorde det när vi var i Egypten, så där failade jag lite.. Men hoppbilder är roligt att ta tycker jag, för att ingen hoppbild blir aldrig perfekt, de har sin egen charm istället!




Torsdag



Här får ni ett mindre snygga kollage som jag har gjort på Polyvore! Jag ska spara mina pengar till att "stor shoppa" Marc by Marc Jacobs butiken i London eller om de har någon butik i Hong Kong, vet ni?


Torsdag

Sommaren är inte över, vilket man hade kunnat tro pga de senaste dagaranas regnade, idag satte jag på mig jeans och det ångrar jag! Jag håller på att dö, haha!


Är inte bilden härligt?!

Torsdag

Sedan jag var liten har jag alltid velat ha en tatuering, en liten för jag tycker att stora tatueringar är fula, under senaretid har jag insett att den ska vara svart om jag ska göra någon! Så den dagen jag har "råd", tror jag har det idag, men känner att de pengarna måste jag spara, ska jag invensera i ett hjärta på undersidan av vänser handled! Men igår hade jag inget att göra så jag satt och ritade! Visst blev den rätt häftig!


Torsdag

Jag är sugen på att baka, baka en äppelkaka eller äpple paj, det ska jag göra, nice! Har ni något bra reccept? :)


Haha, den bilden var det fokus på del ställe..

Torsdag

 


Torsdag


Torsdag



Torsdag

Nu har jag sökt tre jobb i Lomma, de flesta var "har du körtkort" eller två av dem ställde den frågan, jag håller tumamrna ändå att jag har någon liten chans, jag vet skratta inte nu, men på Lidl var de mest positiva med min ansökan! Håll tummaran, bara jag kan tjäna lite pengar! Nu ska jag äta innan jag ska bege mig vidare till fler butiker/affärer här i Lomma innan jag åker in till Lund, tror det blir bäst idag! Tar Malmö imorogn elelr borde jag göra tvärtom, vi får se!


Har du ett ledigt extra/helg -jobb till en jobbsugen 18-åring, hör av dig! Helst i omhejden Malmö/Lund!

Torsdag

God morgon! Nu ska jag t amig till gymmet, skulle egentligen gå och simma imorse, men jag har sommarlov och jag kunde inte sova inatt  så ansåg att jag var förtjänt av den sovmorgonen! Vi hörs kanske senare, men har en hel del saker att göra idag!


Onsdag

Så, diskuterade med mi madre y mi padre, de är väldigt knepiga, men de har ju som sagt lovat mig att jag ska få resa iväg med skolan någongång, mamma sa att hon skulel fundera och betala imorgon och pappa har sagt att jag ska få åka, så here we go, Kina den 22 oktober, det känns så konstigt för sedan jag gick i mellanstadiet har mina föräldrar sagt att vi ska åka dit en dag, när jag väl gick i högstadiet fick pappa jobb därborta men tackade nej pga att mamma inte vågade ta steget flytta, så nu äntligen om nio veckor Kina! Vi ska visst mellanlanda i Helsingfos så då kan jag säga att jag har varit i Finland också, haha.


Onsdag

Nu testar vi detta då, om det går att blogga i iPoden

Onsdag

Jag åkte som sagt till Mallorca i början av detta sommarlovet, det var en underbar resa! Bredvid mig på planer ner till Mallorca satt en tjej som jag inte snackade med, haha, sedan visade det sig att hon och hennes familj också skulle bo på samma hotell som oss, när vi sedan kom hem sida senare hottade jag henen på bdb (haha, jag borde ta bort mit konto men har för många bilder där haha) sen började vi snacka, i början trodde vi båda två att den andra var typ en bitch haha, trodde inte att andra kunde tro så om mig, men i alla fall vi började snacka på msn och hon är hur trevlig som helst, kolla gärna in henens blogg som hon driver med hennes kompis Felicia!

http://therewasonlytwogirls.blogg.se/


Onsdag




Onsdag

Nej, nu tror jag att jag är nöjd med mitt personliga brev, tror jag i alla fall, ska be mina föräldrar läsa igenom det när de kommer hem ifrån deras arbeten idag, sedan så åker jag in till Malmö efter jag har varit och simmar imorogn, det låter som en riktigt bra plan enligt mig! Så nu ska träningskläderna på, tänkte springa en runda innan jag tar mig till gymmer och btw så har det nya tränings scemat kommit upp på hemsidan, jag tror att jag gillar det :)


Onsdag

Åh, varför är jag inte miljonär elelr varför är inte mina föräldrar miljardärer? För då hade jag kunnat få dessa übersnygga skorna direkt!!!!!! Men nu måste jag spara mina pengar, för liksom Kina, London, Barcelona utan något jobb, hur kommer detta gå? Det vet jag faktiskt inte!





De är snyggast från scorett va?

Onsdag

Så nu har äntligen info om Kina-resan kommit upp på intranätet, nu håller jag tummarna på att mamma och pappa är villiga att betala resan :) Om jag nu får åka kommer det bli riktigt häftigt, vi kommer i sådana fall åka den 22 oktober och komma hem den 7 november, då kommer jag ha hunnit att besöka Hong Kong, Shanghai och Peking. I'm looking forward to it so much! Liksom det skulle ju vara mitt hemland under ett helt år egentligen ju!

Onsdag

You have enemies? Good, that means you have stood up for something, some time in your life.


Måndag

Nu har jag gjort lite yoga, ja nästan i en timme, jag är stolt över mig själv, jag verkligen ogillar yoga, jag har försökt MÅNGA gånger, men aldrig lyckats! Det var bara smärtsamt denna gången också, och ska jag vara ärlig så var (när hon levde) min 103-åriga gamel farmor mycket vigare än mig! Så detta får bli hörstterimingen "jag måste lida igenom detta" för att förhoppningsvis bli lite vigare senare! För jag är en person som älskar att ta i när jag tränar, yoga är bara smärtsamt!

Tisdag

Någon som har något förslag på någon fin header, jag gillar inte den, men jag har ingen aning om vad jag ska ha för heder istället? Förslag någon? :P

Tisdag

Just nu håller jag på att göra en film i iMovie med bilder ifrån när Paula var här, jag kan ju säga så att det lär ta ett tag, för jag måste ta bort en hel del bilder och ända så att bilderna visas under en kortare tid!


Tisdag

Jag skulle egentligen ha gått på ett medelpass nu också, men kan kände att kroppen kämpade emot och att min träningsvärk ifrån grdagens simning var olidlig så jag cyklade hemåt istälelt, fudnerar på lite yoga nu, sen äta och sedan en kvällsfotorunda, eller dusch, äta, fotorunda och sedan lite yoga, så blir det nog.

Tisdag

För 6,5 år sedan var en av de värsta dagarna i mitt liv! Jag var tvungen att sluta men något som hade gett mig kraft, vara tvungen att lämna ett ställe där jag visste att jag inte kunde komma tillbaka till, jag var tvungen att lämna min plats i SK Hajen, det var min värsta dag i mitt liv, jag kommer ihåg den som igår, jag som älskade att komma dit varje dag, det var där jag fick vara mig själv, ingen kunde kritisera mig för jag visste vad jag höll på mig, jag var mig själv, jag gömde mig för mobbarna för att jag visste precis som dem att de var ute på vag is när de kritiserade min simning om de någon dag skulle göra det. Det var också för 6,5 år sedan jag hade en idol och en förebild, min första och sista, om jag ska vara ärlig är hon fortfarande min förebild, för något annat än det kunde inte hon inte bli när jag hade läst ut hennes bok, det är Emma Igelström jag snackar om, tjejen som hade världsrekordet på 50 meter bröstsim på 30 sekunder, på 30 sekunder simmar jag 25 meter, fatta hur snabb hon var!



Tisdag

Nu ska ni få börja skratta riktigt mycket ni som läser detta! Jag är just nu väldigt sötsugen och det värsta är att hela frysen är full av glass, kakor och andra goda saker, skafferiet är fullt av godis och chips och vi har för en gång skulle massvis med coca cola hemma, men mitt mål är 14 veckor, jag vet inte varför, men kollade precis upp det det är nästan 100 dagar! Om jag klarar det är jag bäst, jag ska i alla fall försöka! Det vill säga att under 14 vecor kommer inte jag kunna äta godis eller chips eller dricka läsk eller alkohol, kalla mig omogen men vin är inte min favorit om man inte blandar i sprite, så inget av det under 14 långa veckor och det har gått en dag, det känns som om jag kommer att misslyckas!

Haha, bild ifrån en "hemsk" kväll i Växjö, haha


Tisdag

Jag kan inte hjälpa det, men jag gilalr denna låten :)


Tisdag


Tisdag

((Måste bara säga att den fåtöljen inte är min, vi skulle bara testa och se om jag hade fått plats med en fåtölj från IKEA, men den blir förstor, men håller på att planera om mitt rum, för vill ha något som man kan sitta i ungefär där den står, men inget får plats, sen funderar jag på att måla om, då jag har två vita väggar och två lila, de lila vill jag målaom till vita och ha en tapet på den ena väggen, måste bara hitta någon fin, men kanske bort börja med att måla den, ska fråga Emilia om hon är med på det nästa vecka när hon ska bo hos mig, måste ta mig till IKEA också för att införskaffa en ny spegel. Oj detta skulle bara avra en parantes))


Haha, det ser ut som om jag drar in magen jättemycket! HAHA, vilket jag inte gör!

Me gusta entrenair (?) haha, jag vetinte vad träna heter, men jag gillar att träna..

Tisdag



Gårdagens outfit, jeans BikBok, linne H&M, skjorta H&M, väska DKNY

Tisdag

Gårdagens shoppingBerlock från Tomas Sabo, ett C, 198:-

Asics joggingskor, från Sportex? Pris ?

Nike löparbyxor/tights + en löpartröja 499:- Stadium


Tisdag

Denna dagen har bara försvunnit, det är hemskt! Fast jag hade inga direkta planer för dagen, kanske springa, men just nu känns det försent för jag ska gå på ett core pass om en timme och sedan ett medelpass om två timmar, altså direkt efteråt! Tänkte köra yoga ikväll (haha, undra hur detta kommer att gå!)


Kolla jag såg i alla fall lite av den blåa himlen..

Tisdag

Jag har precis varit på gymmet, nu borde jag äta något, men jag tror inte att jag har något ätbart hemma som inte innehåller typ sjukt mycket kalorier! Och det regnar också just nu, sjukt mycket! Det bara öser ner, jag asom hade tänkt att springa en runda, som tur är finns det två bra pass på Friskis ikväll!

Måndag

VART HÅLLER MITT TOMAS SABO ARMBAND HUS? JAG BÖRJAR SNART GRÅTA DET ÄR BORTA OCH DET KOSTAR 500 KRONOR, SÅNNA UTGIFTER HAR INTE JAG RÅD MED JUST NU, KOM FRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Måndag

Följ min blogg med bloglovin

Måndag

Så nu har jag skaffat mig ett tiokort på badet också! Ska försöka ta slut på det så fort som möjligt så att mamma kan köpa ett årskort till mig :) Jag känner verkligen att jag inte simmar längre, men samtidigt att jag är tränad, vågar inte säga vältränad, utan att jag är tränad och blir inte död efter att ha simmat i 65 minuter! Och nu har jag föreslått till min kusin att vi ska simma tillsammans varje vecka, vid hennes skola, för det är samma företag som äger simmhallen här hos mig också!

Måndag

Så nu har jag varit inne i Malmö och handlat en födelsedagspresent till mig själv från min kusin! Jag åkte in med 14.02 bussen och sedan åkte jag hem med 14.51 missen, det känndes ju riktigt bra haha! Nu ska jag gå och simma för ikväll ska jag och pappa ut och kolla på ett par nya skor till mig och köpa ett bar nya träningsbyxor till mig!


Måndag

Så nu är jag hemma, jag borde äta lunch, men vad finns det för mat med ett lågt kaloriantal i? I alla fall, jag var ute och sprang, kom hem, duschade, cyklade ner till biblioteket för att låna lite yogaböcker och lite andra träningsböcker, sen kom jag hem cyklade till gymmet, kom hem duschade, klädde på mig och cyklade iväg till biblioteket (här finns en rolig historia, men jag tar den senare) för att hämta busskort, har precis fixat det, och för en gångs skulle blev det helt OK :) Nu ska jag byta om innan jag sätter mig på bussen till Malmö för att handla en födelsedagspresent som jag har fått av min kusin, ska bara kolla upp vilken kod jag har på mitt visa kort haha!

Bilden som visar att mitt busskort är mitt busskort!




Måndag

Så nu är jag hemma, jag borde äta lunch, men vad finns det för mat med ett lågt kaloriantal i? I alla fall, jag var ute och sprang, kom hem, duschade, cyklade ner till biblioteket för att låna lite yogaböcker och lite andra träningsböcker, sen kom jag hem cyklade till gymmet, kom hem duschade, klädde på mig och cyklade iväg till biblioteket (här finns en rolig historia, men jag tar den senare) för att hämta busskort, har precis fixat det, och för en gångs skulle blev det helt OK :) Nu ska jag byta om innan jag sätter mig på bussen till Malmö för att handla en födelsedagspresent som jag har fått av min kusin, ska bara kolla upp vilken kod jag har på mitt visa kort haha!

Bilden som visar att mitt busskort är mitt busskort!



Måndag

Så nu har jag varit ute och srpingit, men ett par nya löparskor bör inföskaffas snarast!! Nu ska jag ta en dusch innan jag tar en tripp ner till biblioteket, berättar senare vad jag tänkte låna/lånade!


Söndag

Vill ni veta något som är riktigt typiskt mig? Det är att skriva listor, som ni såg i förra inlägget, jag älskar att skriva listor jag gör det alltid! Så jag har gjort en lista till imorgon



07.30 Simma
10.00 Biblioteket
11.00 Gymma
13.00 Hämta busskort
14.02 Buss till Malmö
Handla present på Tomas Sabo från Annie
15.20 Ta bussen till Lomma
Springa

Söndag

Då börjar vi imorgon då! Jag är trött på att alltid ses som stor, nu ska här ske en förändring på riktigt, höll på lite halvt i våras och gick ner två jeansstorlekar (me gusta)

MAT

Inget godis/chips
Inte dricka några kalorier, altså bara vatten
Få få kolhydrater som möjligt, altså inte så mycket pasta, ris, potatis (i värsta fall vit-pasta)
Så mycket grönsaker som möjligt, en måltid ska helst se ut som sallad med lite kött för att orka att träna
Små portioner
Inget småätande
Inte så mycker frukt - max 3 om dagen (detta kommer nog bli svårast, jag älsakr frukt och äter det i mängder)

TRÄNING
Försöka börja med Yoga, sedan gradvis göra mer och mer (jag HATAR yoga, det är egentligen inget för mig men jag ska försöka!!)
Springa varannan dag eller oftare
Powerwalka de dagar jag inte springer
Simma en eller två gånger i veckan
Försöka gå på så många pass som möjligt på Friskis.
Spinna en gång i veckan
Gymma varannan dag!

Detta är mina mål för att lyckas som sagt jag ska få bort minst 8 kilo tills den 8 december, håll tummarna för mig!


Savage Garden – Crash And Burn

Söndag

Så nu har jag storstädat mitt rum, sorterat, dammat och bytt till nya sängkläder, inte visste jag att de sängkläderna jag fick i födelsedagspresent var något speciellt märke men de var dem visst, jag skulle googla om vilket håll man ska ha knapparna kan inte riktigt bestämma mig, haha, ska bara plocka undan ett par få saker sedan ska jag ta mig till ett pass på F&S :)


Söndag

Så nu har jag varit och gymmat och fyllt på mitt träningskort på f&s här i Lomma. Jag ville ju gärna börja träna på SATS inne i Malmö, men när jag gjorde en för och emot så vann f&s överlägse för att det tar 1 minut och 48 sekunder att ta sig dit (dvs att jag kan träna när jag vill och ahr lust för det), de har helt nya lokaler (dvs att det är riktigt fräscht) och det är många olika typer av varierad träning till ett riktigt bra pris på bra tidpunkter, (bättre än SATS i Malmö faktiskt) Så det flev f&s!


Fettolår, ja, dem ska bort nu till hösten! Ska införskaffa mig ett par nya skor nu i veckan och sen ska det ut och springas och ut och powerwalkas!

Söndag

Nu har jag städat halva mitt rum, vikt kläder i min byrå och dammat lite, nu tänkte jag ta mig till gymmet i cirka en timme inna jag kommer hem igen för att fortsätta! Tänkte skriva om mina personliga brev/ CVn, för imorogn ska här sökas jobb!


Söndag

Idag är ingen vanlig dag, det har slutat regna men det var inte det jag syftade på, för min lillebror fyller 12 år, numera är han inget litet barn längre, han börjar bli stor, det är sjukt! För tolv år sedan skulle vi vid denna tiden åka till min kusins dop, jag minns det så väl, jag ahde en turkos klänning på mig, men så behövde mina föräldrar åka in till sjukhuset, jag har den bilden framför mig väldigt väl, jag var tvungen att packa en väska själv som farfar och farmor? kunde ha till mig om jag skulle behöva sova hos dem, sen pkte jag till Elins dop och mamma och pappa till Lunds BB, precis när elinsdop började 13.00 föddes faktiskt min lillebror, jag blev storasyster för första gången i mitt liv! Men jag an tala om för er, att en mer mamma-bebis kunde man inte träffa än min lillebror, han skrev när jag skulle hålla i honom han skrek när min faster höll i honom han skrek alltid, men han var ju min lillebror!


GRATTIS JONAS PÅ 12-ÅRSDAGEN!





Lördag

Nu väntar en lördagskväll med SATC tittande, jag har ju hela boxen men har ju bara sett två dvder av alla arton..

Lördag

SOMMAREN DEL 1

Sommaren börjar gå mot sitt slut, då det nästan har regnat konstint i en vecka! Men denna sommaren ahr varit en av de bästa kan jag ju få påpeka, allt som har hänt, så mycket!

Allt började på Mallorca
11-18 Juni





Jag var hemma i nästan en vecka inna det blev dags att fira midsommarafton den 25 juni, jag hann att ta det lugnt, passa barn och träna.





Jag hann sedan dela ut lite reklam och träffa Gerd för att senare lämna Sverige för varmare breddgrader med Sofia, så mellan den 27 juni och 5 juni blev det Rhodos

















Lördag


Lördag

BÖRJA SLUTA TRO


Lördag

Jag satt och kollade runt på ASOS.com innan, jag är just nu i behöv av en ny plånbok och hittade tre alternativ, de var inte så dyra så om jag hittar åtminstonde två av dem så kommer jag köpa dem när jag är i London i december och sedan har jag en fuktskada på min Guess klocka så måste köpa en ny och hade gärna velat ha en plastklocka :)

Lördag

Idag har jag suttit och pluggat spanska, så nu har jag endast fem kapitel kvar att översätta inna jag ska sätta igång med gramatiken :P Det känns ändå nästan som om jag kan det, men jag vet egentligen inte vad jag ska kunna, men jag vill ha MVG i spanska 1 så nu ska här pluggas ända fram till oktober haha!

Lördag

 

Allt detta för under 600 kronor inne på hm.com, allt hittat på rean!
Tur att jag har shoppingförbud, för annars skulle mitt VISA kort blivit användt idag!


Lördag

Jag funderar på att färga håret mörkt, jag som alltid har varit blond är nu trött på det, då jag ahr insett att jag inte är så vitblond längre jag vet inte riktgt vad jag sak kalla min blonda kalufs för något, men jag vill ha brunt hår nu!

Den här färgen avr ganska fin, fast jag vet inte varför men det känns som om den lätt kan bli grönaktig



Eller så vill jag ha Laurens hårfärg, jag vill i alla fall ha sånna lockar!


Maries hårfärg är fin! :)


Izabels hårfärg är ännufinare, men troligtvis skulle jag nog aldrig passa i den, tyvärr, eller vad tror ni?

Lördag

Nu är jag trött på att bara gåomkring här, på måndag börjar vi, minst - 8 kg fram till onsdagen den åttonde december, det är mitt delmål, nu ska det klaras också! JAG SKA KLARA DETTA NU!!!


Usch nu ska det bort! En gång för alla!

Fredag

Kolla vilka fina glasögon jag fick idag på mitt kalas ;)


Fredag

Jag ska nog bli grillmästare när jag blir stor! Jag är grym på att grilla! Det är ju tur att när jag flyttat hemifrån kan jag fortfarande få grillad mat utan att skaffa kille! Det är bra det!

Fredag

Igår åkte jag som sagt till Stångby för att catcha upp med Sara, det var ju som sagt längesedan vi sågs, jag kände knappt igen henne! Men trevligt hade vi, hon går i skolan i Båstad så hon bor där också så att jag bliv inbjuden på en visit däruppe någogn dag och det ser jag fram emot!



Fredag

Nu sitter jag och väntar på att mina kusiner ska komma hem ifrån Bakken och att min papap och min lillebror ska komma hem ifrån en cup Jonas spelar! Sen ska här firas födelsedagar! Jonas fyller ju år på söndag ocg jag fyllde ju år förra tisdagen, det känns som evigheter sedan!

Fredag

Ända sedan jag fick min inernetbank har jag gått in där varje dag för att jag har hoppats på att någon vänlig själv hade velat sätta in någon liten summa på mitt kort, men nej! Men jag har faktiskt lyckats att föra över pengar till mina föräldrar cirka tre gånger på en vecka! Snacka om att jag har börjat bli generös (eller så har jag kanske lånat lite pengar av dem men ändå liksom!)

Fredag

Oj, jag hde inte tid att skriva igår, men jag träffade Sara, det var jätte trevligt! Kände knappt igen henne, 8 år har gått, det är länge det!

Men på tal om något helt annat, jag tor att våra schema är upplagda på intranätet, och jag vet itne riktigt vad jag ska tycka om mitt schema!

Måndagar
Inga lektioner än så länge :P

Tisdagar
08.20 -> 09.20 Danska 3
09.25->10.25 Matte C
10.30 ->11-20 Svenska C
13.25 ->14.25 Naturkunskap B

Onsdagar
9.30 -> 10.30 Psykologi
10.35 -> 11.30 Filosofi
12.15 -> 13.15 Naturkunskap B
(12.40 -> 13.40 Spanska 2)

Torsdagar
11.55 -> 12.50 Psykologi
13.05 -> 14.05 Matte C

Fredagar
10.00 -> 11.00 Danska 3
11.10 -> 12.00 Organisation & Ledarskap
12.50 -> 12.50 Internationell Ekonomi
14.55 -> 15.55 Spanska 2

Om detta är mitt blivande schema har jag inte tidigare slutat på sent på ProCivitas någonsin, fredagar kommer bli jobbiga, men det är väl bara att ta sig i kragen och genomföra dem :P

Onsdag

Godnatt, nu ska jag plugga spanska buenos noches eller något liknande tror jag det heter eller godkväll! Adios!

Es mi amiga de España, se llama Paula, me gusta mi amiga! Tenemos muy diversión. Vamos topar, vais a Barcelona de Primavera.

 

(Hahah mycket fail här! Jag vet inte hur man säger vi ska träffas, när jag ska till Barcelona till våren)


Onsdag

Jag känner mig verkligen gammal numera, under den senaste veckan har jag gått och lagt mig tidigt, mellan tio och tolv, inatt somnade jag halv tre, ja halv tre, och pappa väckte mig mellan nio och tio idag, det kändes inte helt ok, så idag ska jag gå och lägga mig tidigt hade jag tänkt, för imorogn ska jag in till stan och träffa en barndomskompis, min allra första bästis, vi började i samma klass när vi början i förskolan, vi hade båda två fått varsen lillebror bara några dagar tidigare, vi lekte VARJE dag, det var alltid vi, sedan började vi ettan och vi lekte hela tiden då också, sedan började vi tvåan och hon bytade skola och sedan flyttade hon till Lund, så sist vi träffades var kanske när vi var runt tio, för vi höll kontakten ett litet tag, men sedan dess har kontakten varit väldigt dålig mellan oss, mycket har hänt, det ska bli roligt!

Bilden är tagen 1999, ignorera mig, men vi hade "fått" vattenkopper och var tvugna att stanna hemma från skolan, men jag tror att våra föräldrar insåg att det bara var vattenfärg.


Onsdag

Ja, tiden går och om två veckor har jag precis kommit hem ifrån min första dag på mitt sista år på Procce, ja procce är det, Procivitas Privata Gymnasium, det fanns en härlig ång om vår skola innan :) Det var inte denna låten, men ändå roligt att det finns en låt om vår skola på Spotify, dock har de stavat skolans namn fel, haha Pro Civitas..


Onsdag

Hej jag heter Caroline och jag har ingen självdiceplin över huvudtaget! 1. Jag skulle ju gå och träna på gymmet varje morgon och ut och springa varje dag, det går ju såå bra (har haft skoskav hela veckan) och idag så åt jag godis istälelt för att träna. 2. Jag skulle inte invenstera någoting förns vi är i London, oj Akedemibokhandlen hade en bok jag vill ha, oj var den på rea så billig jag måååste köpa den!

Nej nu måste det bli skärpning på allt detta!



Vacker eller inte, men jag saknar Mallis!

Onsdag

Låt mig få skratta, varför känns det som om alla som har festat runt på Cypern (Ayia Napa) har fått ögoninflamation? Två helt olika gäng som säkert inte har träffats där ensinggång har fått ögoninflamation, det är säkert inte roligt för dem, men hur stor är sannolikheten? På tal om sjukdommar så måste jag säga att jag har fått tre skoskavsblåsor på mina lilletår (eller vad heter det?) två på en och en på en, numera går jag runt i flipflops, det är så himla fashionabelt (felstavat eller?)


Onsdag

Nu ska jag åka till Center Syd för att träffa min kusin! Jag ska även kolla på ett par nya glasögon för "slarviga" jag tappade mina förra på flyget hem ifrån Rhodos, men jag blev överraskad att vi endast behövde betala 1500 kronor i självrisk, trodde vi skulle behöva betala hela beloppet själv och då hade jag nog varit tvungen att betala nya glasögon själv..


Onsdag

Fy vad konstigt detta är! Jag har ändrat design på bloggen, den ser helt annurlunda ut, men när jag går in på min blogg så syns den inte, vad är det som är fel? :S

såhär ser det ut

 

Såhär ska det se ut!


Onsdag

Såhär får det numera se ut ett tag framåt, ganska svart, borde hitta en finare header :) Men jag är DÅLIG på att göra headers! Nu ska jag snart sova, det var längesedan jag somnade såhär sent, jag börjar verkligen bli gammal nu!


Onsdag

Ny design, vad tycks? :)

Tisdag

HAHA, vad tråkig min blogg har varit på sistonde! Jag borde skärpa mig och skaffa mig en nich! Sånt vi har lärt oss på företagsekonomin, marknadsföringen och info&layouten, en nich, men vad ska min nich vara? Jag hade en idé innan idag, alla mina fina idéer kommer till min antingen när jag sitter i en bil/buss eller är på toaletten, haha! Men det kommer inte gå att genomföra för att den idén skullefungera skulel jag vara tvyngen att bli anonym och det hade jag aldrig klarat av haha! För jag är en perosn som inte klarar av att vara anonym, til och med på anonyma enkäter är jag nära på att skriva mitt namn, nej för jag anser att vi inte ska vara anonyma, eller sitta och gömma oss bakom en datorskärm med våra anonyma namn, (ANON som jag läste i en bok, om jag inte skulle vet att det betyde anonym skulle nog jag döpa ett av mina barn, om jag nu skaffar mig några i framtiden till det). Men jag anser att vi som har våra fyra (tre är ju mer lämpligt att säga) grundlagar att luta oss mot varför inte vara oss själva?!






Tisdag

Jag vill bara informera er om att jag bytade min väska idag mot en ännu snyggare och en ännu billigare väska! (sen var jag inne på stadium också, där fanns en snygg kille som hjälpte mig att välja skor, men det tog lite emot att betala 1599 för ett par skor så jag sa att jag skulle återkomma, för jag kunde ju inte säga, jag ska bara hem och övertala min pappa att han ska betala ytterliggare 1000 kronor denna veckan till ett par rosa löparskor, så jag tackade för mig och gick hem utan ett par skor, men jag måste ha ett par nya, helst imorgon, hittade ett par snygga träningstights också)

Idag är jag 18 år och en vecka, jag har numera ett id-kort och ett visa kort, nusaknas bara ett jobb, jag ska bara hitta var mina föräldrar har alla plastfickor här hemma!


Tisdag

Kom hem ifrån core passet för ca 15 minuter sedan, nu är jag fit för middags bjudning, mina föräldrar har bjudit över grannarna på middag som tack för hjälpen när de hjälpte till att ta vår post när vi var på Mallis!


Världens enklaste outfit, ett par shorts MQ, en skjorta H&M, ett skärp JC, ett armband Tomas Sabo och sedan enkel sminkning och håret uppsatt i en klämma! Ska bara ta på mig ett par pärlörhängen också!

Tisdag

Hej på er!
Nu är jag hemma efter ett pass på gymmet, jag är inte riktigt i toppform känns det som, blir knappt varm längre, borde ta och skaffa mig ett nytt pass att följa. Sen blev jag jätte besviken för jag hade för en gågns skull packat med kläder så att jag kunde duscha där, det gör jag endast för att de har bastu, men var den igång nej! Det var synd! Nu ska jag hitta något ätbart innan jag ska ta mig in till Polisen i Lund för att hämta mitt id-kort, sedan tänkte jag ta tåget till Malmö för att fixa några ärende innan jag tänkte ta mig hem och gå på ett core pass!

Jag måste bara visa denna sjuka musklen, och der är endast i den vinkeln den syns



Vi kanske hörs sedare idag!

Måndag

Här har ni min älskade väska tillsammans med de andra presenterna ifrån familjen. Fick som sagt S.A.T.C av Jonas, min lillebror, och sedan fick jag Burberry parfymen av mina föräldrar, när jag kom hem ifrån Växjö hade min morfar varit och lagt ett kuver på mitt skrivbord med 500 kronor i. På Fredag ska jag bli firad av släkten, första gången i hela mitt liv jag inte blevfirad på min födelsedag! Men borde ha firat idag för att vi ska fira både min lillebror och mig och idag är dagen osm är precis dagen mittemellan våra födelsedagar.


Förlåt borde ha vänt bilden, men hinner inte just nu!

Måndag

Jag ägen en DKNY väska wiiihooo!

Var bara tvungen att meddela er det, ni kommer få se min älskling vid ett senare tillfälle nu ska jag städa, slå in presenter och träna!

Måndag

Idag är det måndag, nu sk ajag ta mig in till Malmö för att kolla på en väska.. Men en sak som verkligen inte känns bra nu när man jär arton är att jag hur lätt som helst kan föra över prngar ifrån mitt sparkonto till min vanliga konto, det är väl tur att mestadels av mina pengar är i fonder och i aktier!

Jag tror jag ska kolal efter en DKNY väska, dock ska den inte se ut som denna, men jag tar med mig min kamera så ska ni få se hur jag hade tänkt mig!


Söndag

Planen var att jag skulle updatera en hel del ikväll, men så blev det inte! Nu ska jag sätta igång den andra dvd av S.A.T.C, jag säger wow!


Söndag

Det känns som om det inte blir så mycket uppdateringer numera på min blogg och ändå känns det som om jag inte gör något om dagarna, haha! Jag gör ju saker, men det känns ju inte som det är så stora saker jag gör, ja ni fattar..

Long long time ago, troligtvis taget under vintern våren 07/08,
så anorluna mitt rum set ut i jämförelse med idag!


Lördag

Nu sitter jag och kollar på Full frys med min lillebror inne på mitt rum, vi har varit och ätit på Wild Ginger idag, gott men onyttigt, uppdateringen är inte serelig bra här på bloggen, nu ska jag sova, för jag är TRÖTT, imorogn sa  jag dela ut reklam och sedan ska jag nog till Nova igen, fast denna gånegn med mamam och Jonas för att införskaffa mig lite saker till skolan så som pennor, suddi, block, agenda och kansk ene väska, jag vill så gärna ha en Tiger of Sweden skolväska, eller en Calvin Klein eller en Lacoste, men vi går väl se vad det blir, första gången på väldigt länge jag får en väska till skolan, haha, kan det ha varit i sjuan eller åttan sista jag fick det, då när jag älskade Björn Borg och jag fick en ny Björn Borg väska till varje ny skolstart!

Haha omg, det var som tur fyra år sedan, hemskt mode det där med en skarfs..
Tur att man har blivit lite längre och fått bort lite fett sedan dess..

 


Fredag

God kväll på er! Idag har jag typ inte gjort något, det är hemskt, vaknade upp, tänkte gå och träna men mamam och pappa gjorde pannkakor till frukost, jag åt, klockan blev mycket, duschade fixade mig hann aldrig borsta håret, satte mig på bussen till lund, väntade på bussen till Bjärred, insåg att det var samma buss, åkte till Nova, gick en lång omväg, Annie sa att hon var sen, vi sågs jag hittade mycket fint, jag var duktigt att inte shoppa något, vi åt på Donken, vi kollade mer, tillslut handlade Annie ett par sjukt snygga Henri Lloyd tygskor, mamma och pappa kom och hämtade oss, vi kom hem jag fixade min internet bank, sen ahr vi chilalt nu kollar vi på friidrott, nu ska vi äta!


Torsdag

Jag bara måste visa denna bilden haha, jag föräsker ta hoppbilder med min dator, men det går inte jättebra direkt :P
Jag skulle ta en hoppbild framifrån men sen valde jag att snurra samtidigt haha!


Torsdag

I början av somamren levde jag i en bubbla, jag vet inte varför, jag var lycklig glad och allt! Sen hände något, jag vet inte, jag vill fortfarande vara den possitiva tjejen jag var och varför är jag inte den, jag har ett underbart år framför mig! För snackade med mamma och pappa idag om att de har sagt att jag ska få åka med skolan till Kina, så nu ska jag troligtvid till Kina den 1 november, sedan den 8 december åker jag och Emilia till London, (familjen har snackat mycket om Malaysia under de senaste dagarna så kanske Malaysia på jullovet, vem vet), Barcelona i slutet av maj, bal i början av juni och sedan student runt den tionde tror jag (på farfars födelsedag). Nej nu ska jag bli den glada roliga Caroline igen! Jag ska börja med att städa!


Det var sommaren 2008 och jag var i UNDERBARASTE California ♥
Jag kommer ihåg denna dagen, jag och Amanda hade lika dana kläder på oss
och vi träffade surfar killen som sa "Where are you from? I will take a picture with you!"
I ♥ LA



Torsdag


Min söta världbror Carson, jag saknar honom!

Torsdag

Ett internationellt id check! Nu får jag alla mina kort om ca en vecka och därför ska jag ha som mål att fram tills dess ska jag ha delat ut mina personliga brev och lyckats att få ett eller två extra jobb! (Jag saknar min barnvaktsbarn liiite)


Torsdag

Jag börjar känna mig gammal! Idag var jag på banken och ansökte om att få tillgång till internetbank jag lyckades samtidigt få ett visa kort (gratis fram tills jag slutar studera, wii) nu funderar jag på att ta mig in till Lund för att ansöka om ett nationellt id, ska bara sncka med mis padres så det kan betala det, för jag är PANK (eller det är jag inte men man ska inte röra sitt framtidskonto har jag lärt mig)


Onsdag

Nu ska jag sova, eller jsg ska kolla på satc hade jag tänkt, numera ska jag ta dagaran som de kommer, men jag ska nog skriva klart mitt personliga brev så att jag kan söka jobb och sedan ska jag ta mig till banken!

Boxen jag fick av min kära lillebror i födelsedagspresent! Godnatt!


Onsdag


Onsdag






Onsdag

Myggbett är underbar, visst är dem? Ska kanske spendera mer tid i de småländska skogaran så jag akn få fler myggbett, getingbett, skalbagge bett och så att jag kan träffa mårdar.. Njaa, jag vet inte, jag tror jag har försökt att bli en skogsmänniska i alla fall lite, men vet ni vad, det går inte!





Onsdag

Vi åker om 18 veckor, det är inte så länge huh? Här är butiken jag kommer att älska att hänga vid A&F, måste bara spara hop lite pengar, jag ska i alla fall ta och köpa perfymen, så underbar den är!

 

Kanske någon av detta kommer jag införskaffa mig när jag är där?


Tisdag

Jag ska till London, jag ska till London, detta är sjukt! Vi åker om fyra månader, det är länge, men det är en morot inför kommande termin i skolan!

Tisdag

I dag er det Carolines fødselsdag!
Hurra! Hurra! Hurra!
Hun sikkert sig en gave får
som hun har ønsket sig i år
og dejlig chokolade med kage til.

Hvor smiler hun, hvor er hun glad
Hurra! Hurra! Hurra!
Men denne dag er også rar,
for hjemme venter mor og far
med dejlig chokolade med kage til.

Og når hun hjem fra skolen går,
Hurra! Hurra! Hurra!
Så skal hun hjem og holde fest,
og hvem der kommer med som gæst,
får dejlig chokolade med kage til.

Til slut vi råber højt i kor.
Hurra! Hurra! Hurra!
Gid Ole længe leve må
og sine ønsker opfyldt få -
og dejlig chokolade med kage til.

 



Måndag

Dålig bloggning idag, det kommer bli sämre!



Härligt foto va? Nej inte precis, men på tal om något annat är det svårt att packa, nu ska jag fortsätta, hejdå!

Måndag

Godmorgon kära blogg! Nu ska jag sticka till gymmet, de öppnade för två minuter sedan, när jag kommer hem hade jag tänkt packa, städa, göra forbad, ansiktsmask och springa en runda kanske! Vi hörs!


Söndag

Det var härligt att vara och träna, musiken var underbar och hon som höll i den hade riktigt bra rörlser, men det skulle vara lite bättre om temperaturen inne i lokalen skulle vara åtminstinde fem grader lägre och att min vänster fot skulle vilja sammarbeta med mig, men man kan ju inte ha allt här i livet!


Söndag

Nu är ytterliggare ett DH avsnitt avklarat och en avsnitt av solsidan, nu ska jag tillbaka till mitt kära friskis! Ikväll ska jag ha fotbad och ansiktsmak, det ser jag fram emot :)


Hemsk bild, men jag har knappt förändrats tyvärr på två hela år, bilden är btw från San Fransisco, juli 2008, vi gustar Sephora (min kära dior masscara i den fina påsen)

Söndag

Det är inte ofta jag känner mig ffektiv men just nu sitter jag här och är stolt över hur efftektiv jag var på gymmet precis, kom dit där näst först, gjorde vad jag skulle göra, blev ofräsch men cyklade hem direkt, nu sitter jag och chilalr lite, funderar på att kolla på Desperate Housewives, jag är på avsnitt två, det känns bra, men jag ska åtminstonde kolla igenom alla avsnitt någogn gång i mitt liv, jag avr ju trots allt där när de spelade in något avsnitt!




Söndag


Söndag

Det känns verkligen bra, jag har varit vaken sedan klockan tio, sedan dess har jag hoppat hopprep i 15 minuter, ätit en sallad, ätit lite godis, vilket jag ångrar nu, kollat på det alldra första avsnittet av DH och kolalt på det första avsnittet av Solsidan, och nu borstar jag mina tänder. Det känns bra att ha gjort sååå "mycket" på fem timmar, eller inte! Nu ska jag i alla fall ta mig till gymmet..


Söndag

Jag skulle ut och springa, hm, klockan är just nu elva, om man ska lära av sina misstag så tror jag inte att det är så smart att springa nu mitt på dagen, man kanske ska ta och äta frukost? Eller plugga lite spanska och göra fotbad ute på uteplatsen? 


Söndag

Det är helt otroligt att det redan är Augusti! Det vill säga att mer än halva året redan har gått, det är sjukt, det var ju Juni preics!


RSS 2.0